ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Mπράβο! Δεύτερος σε όλη την Ελλάδα ο Βολιώτης Βίκτωρας Σιούρας!

Mπράβο! Δεύτερος σε όλη την Ελλάδα ο Βολιώτης Βίκτωρας Σιούρας!

Δώρα Μιχαήλ

2η θέση για τον Σιούρα Βίκτωρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε!

Το μοναδικό πανελλήνιο μετάλλιο στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΡΑΤΕ για την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε της ΕΛΟΚ έρχεται από τον αθλητή της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Shinkyokushinkai Kαράτε Βόλου Σιούρα Βίκτωρα στα -68 κιλά Νέων Ανδρών.

Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών -Νέων Γυναικών και under 21 το περασμένο σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης Άνω Λιοσίων Αττικής.

Μια μεγάλη επιτυχία για τον πρωταθλητή μας καθώς είναι και το πρώτο μετάλλιο σε επίσημους πανελλήνιους αγώνες ως Ολυμπιακό πλέον άθλημα στην περιοχή της Μαγνησίας δείχνοντας την σημαντική δουλειά που γίνετε στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια καθώς και ο μόνος με τις περισσότερες επιτυχίες σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο.

Η πορεία του Πρωταθλητή μέχρι να φτάσει στον τελικό ήταν εξαιρετική αφού κατάφερε και κέρδισε 4 συνεχόμενους αγώνες.

Η προπόνησή του ήταν καθημερινή με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης με παγκόσμιες διακρίσεις Bίκυ Κομσίδου και τον Δάσκαλο Shihan George Kosmidis, αποτελούν την ελπίδα του Συλλόγου για περισσότερες εθνικές και διεθνείς διακρίσεις.

Από την αρχή του χρόνου έχουν συμμετάσχει σε Διεθνές τουρνουά του εξωτερικού, έχουν προσφέρει σημαντικά μετάλλια και διακρίσεις για την πόλη του Βόλου.
VIKI

VIKI2

VIKI3

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις