ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

H Σκιάθος μας πρωταγωνίστρια στην Ιταλία!

H Σκιάθος μας πρωταγωνίστρια στην Ιταλία!

Newsroom

Ο Δήμος Σκιάθου σε συνεργασία με την υπεύθυνητου Δήμου στην Ιταλία για θέματα τουρισμού, κα Ελένη Σαρηκώστα, διοργάνωσε δύο αποστολές στο νησί της Σκιάθου με στόχο την καλύτερη τουριστική προβολή τουστην αγορά της Ιταλίας.

​Αρχικά επισκέφτηκαν τη Σκιάθο δύο μοντέλα-παρουσιάστριες της ιταλικής τηλεόρασης, η  EleonoraPedron και η Melita Toniolo, από τις 10/06 έως και τις 13/06. Ξεναγήθηκαν στην πόλη της Σκιάθου και φωτογραφήθηκαν για λογαριασμό του ιταλικού περιοδικού «CHI». Το αναγνωστικό κοινό του συγκεκριμένου εβδομαδιαίου περιοδικού αγγίζει τα 150.000 άτομα, ενώ η Melita Toniolo και η EleonoraPedron έχουν 1.000.000 και 300.000 followers στα socialmedia αντίστοιχα και οι οποίες μέχρι και σήμερα ανεβάζουν φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς από την επίσκεψή τους στη Σκιάθο.

​Στις 14/06 με 17/06 κατέφθασε στη Σκιάθο η δεύτερη αποστολή αποτελούμενη από τους εξής δημοσιογράφους:1. TOMMASO TERUZZI VIDEO MAKER MARCOPOLO – MILAN2. GIACOMINA VALENTI MARCOPOLO TV – ROME3. GIULIA MACRI ALICE MAGAZIE & TV ALMA FOOD -ROME4. LOREDANA TARTAGLIA DOVE –  REPUBBLICA – ROME5. ELENA BARASSI GQ  – CONFIDENTIAL – LUXURY – MILAN6. ELISABETTA CANORO – MILANO DA BERE – PANORAMA -MILAN7. DAVIDE BUSSI VANITY FAIR & GLAMOUR

Οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στην πόλη της Σκιάθου και στο πολιτιστικό κέντρο στο Μπούρτζι, επισκέφτηκαν την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, το Κάστρο ενώ κολύμπησαν στις πανέμορφες παραλίες των Κουκουναριών, της Αγίας Ελένης, του Ασέληνου.

Στις 17/06 αναχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και ήδη το πρώτο αφιέρωμά τους κυκλοφορεί στην περίφημη ιταλική ιστοσελίδα glamour.it. Το συγκεκριμένο αφιέρωμα έχει ήδηκεντρίσει το ενδιαφέρον σε περίπου 600.000 αναγνώστες. (μπορείτε να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο)

https://www.glamour.it/news/trends-news/2019/07/01/vacanze-estate-2019-dove-andare-skiathos-grecia-come-arrivare/

Επίσης, υπάρχει αφιέρωμα στο περιοδικό Bell’Europa με 60.000 συνδρομητές, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και σχετικό άρθρο στο περιοδικό Marco polo.

Ακόμα πρέπει να τονιστεί ότι κατά την παραμονή των δημοσιογράφων, στο νησί της Σκιάθου κατέφθασαν και επιτελεία από σημαντικούς tour operators. Ο Carreblu– Luxurytour operator και ένας από τους ιστορικότερουςτης Ιταλίας με δράση από το 1974, ο ViaggiDell’Elefante.

Ο Δήμος Σκιάθου ευχαριστεί θερμά τηνAegean Airlines και την Olympic Air για τη δωρεάν μεταφορά των δημοσιογράφων στο νησί μας.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά κα Νίνα Μαστοράκη για τη διάθεση αυτοκινήτων για τη μεταφορά των δημοσιογράφων, το εστιατόριο Καρνάγιο και τον κ. Γεώργιο Μιτζέλο, το ξενοδοχείο Elivi και το café-barΜπούρτζι για την πολύτιμη συμβολή τους στην φιλοξενία των αποστολών στο νησί της Σκιάθου.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις