ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

H Πενθεσίλεια για ακόμα μια φορά μας συγκίνησε, μπράβο σας!

H Πενθεσίλεια για ακόμα μια φορά μας συγκίνησε, μπράβο σας!

Newsroom

Για ακόμα μια φορά οι γυναίκες της Πενθεσίλεια, πραγματοποίησαν μια μοναδική βραδιά, από αγάπη με αγάπη, βοηθώντας μ έναν ιδιαίτερο τρόπο άλλες γυναίκες και άλλους ανθρώπους!

Η αίθουσα γέμισε, το πρόγραμμα δεν έκανε καμία κοιλιά, ενώ δεν ήταν λίγες οι στιγμές που όλοι κρατούσαν με δυσκολία τα δάκρυα χαράς και συγκίνησης που τους γεννούσαν όλα όσα έβλεπαν και ζούσαν!

Η Πενθεσίλεια, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στο να είναι και αυτή η εκδήλωση πετυχημένη.

“Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε η  Φιλανθρωπική Εκδήλωση της ΠΕΝΘΕΣΙΛΕΙΑ Μ.Κ.Α.Ε, για την υποστήριξη της Παραολυμπιακής Αθλητικής Ομάδας «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» Βόλου  την Κυριακή 03/02/2019, στο χώρο εκδηλώσεων Showground Tσαλαπάτα.

Η ΠΕΝΘΕΣΙΛΕΙΑ ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν και ένωσαν τις δυνάμεις τους με σύνθημα «βοηθάμε ανθρώπους να βοηθούν ανθρώπους».

Με την αγάπη και την βοήθεια των απλών πολιτών του Βόλου υλοποιεί τους στόχους της και υπόσχεται να είναι δίπλα σε όποιον την έχει πραγματικά ανάγκη.

Η ΠΕΝΘΕΣΙΛΕΙΑ είναι κοινωνική δομή που λειτουργεί στο Δήμο μας προσφέροντας στήριξη σε Ιδρύματα και  άπορες οικογένειες, ιδιαίτερα στη Γυναίκα και στο Παιδί που πλήττονται από την οικονομική κρίση και αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Mε εκτίμηση

Το Δ.Σ. “

Εμείς σας ευχαριστούμε!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις