ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

“Σαρώνει” ο Γιάννης Πολύζος!

“Σαρώνει” ο Γιάννης Πολύζος!

Newsroom

Σαρώνει κυριολεκτικά ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Κώστα Αγοραστό, Γιάννης Πολύζος!

Η εκλογή του βέβαιη και μάλιστα στις πρώτες θέσεις!

Από την αρχή που μάθαμε για την υποψηφιότητά του, μιλήσαμε για μια από τις καλύτερες επιλογές του Κώστα Αγοραστού και δικαιωνόμαστε κάθε μέρα, αφού τ όνομα του ακούγεται παντού και συνεχώς!

Από τον Αλμυρό, μέχρι το πιο απομακρυσμένο χωριό του Πηλίου!

Ο νεαρός επαγγελματίας, κερδίζει τους πάντες με την άνεση του, το ήθος του, την ευγένεια του, τον χαρακτήρα του γενικότερα, ενώ δίπλα του έχει δυνατούς συμμάχους τους φίλους του αλλά και πολύ σημαντικούς επαγγελματίες που στηρίζουν τον αγώνα του!

Ο Γιάννης Πολύζος είναι έμπορος, ενώ ασχολείται και με τον τουρισμού.

Βασικός στόχος της εκλογής του, είναι να συμβάλλει στην τόνωση της οικονομίας, να στηρίξει τους επιχειρηματίες της Μαγνησίας και να τονώσει τον τουρισμό. Το σχέδιο του είναι και κοστολογημένο και υλοποιήσιμο!

Μας κέρδισε όλους κατά την προεκλογική περίοδο, γιατί το θέλει πολύ και γιατί μπορεί να κάνει πραγματικότητα όσα ονειρεύεται, αφού δεν διαθέτει μόνο την βούληση, αλλά κυρίως τις ικανότητες!

Ένας νέος άνθρωπος που αξίζει να στηρίξουμε, γιατί έχει αποδείξει ότι ξέρει να μάχεται, ξέρει να διαχειρίζεται κρίσεις και όχι απλά να στέκεται στα πόδια του, αλλά να καταφέρνει να εξελίσσεται και να συνεχίζει την ανοδική του πορεία!

Νέοι ναι, αλλά νέοι και αυτοδημιούργητοι. Νέοι που στέκονται στα δικά τους πόδια χωρίς πατερίτσες!

Γιατί και οι νέοι μεταξύ τους, έχουν τις διαφορές τους!

Καλή επιτυχία Γιάννη, είμαστε βέβαιοι για την εκλογή σου, μα πάνω απ όλα για το γεγονός ότι θα δώσεις δίκαιες και γενναίες μάχες για την Μαγνησία!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις