ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μας τίμησε και ήρθε η ώρα να το πράξουμε και εμείς!

Μας τίμησε και ήρθε η ώρα να το πράξουμε και εμείς!

Newsroom

Είναι ελπιδοφόρο, είναι αισιόδοξο νέοι επιστήμονες, νέοι Βολιώτες να επιστρέφουν στον τόπο τους, αφήνοντας πίσω τεράστιες καριέρες και ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές!

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους που πρόσφατα και από επιλογή επέστρεψε στη πόλη μας, από αγάπη γι αυτή είναι ο Κωνσταντίνος Παπαγιαννίτσης, Επίκουρος Καθηγητής της Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Ο κ.Παπαγιαννίτσης έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού, έχει συμμετάσχει στα σημαντικότερα ιατρικά συνέδρια και πρόκειται για έναν άνθρωπο έντιμο, ειλικρινή, τίμιο, έναν συνειδητοποιημένο οικογενειάρχη, που αγαπά την ευθύνη και δεν φοβάται την δουλειά!

Σαν πατέρας λοιπόν και θέλοντας το καλύτερο για τα παιδιά του, μπαίνει στη μάχη των εκλογών, όντας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου με τον Απόστολο Παπαδούλη!

Η αγάπη του για τον Βόλο, καθόλου θεωρητική. Έμπρακτα το απέδειξε επιστρέφοντας σε αυτόν.

Οι δυνατότητες του τεράστιες και τ όραμα του για την πόλη μας συγκεκριμένο. Ξέρει τι θέλει, ξέρει πως μπορεί να γίνει και είναι έτοιμος να το πράξει, αν εμείς του δώσουμε τη δύναμη να το κάνει!

Έχουμε εκπλαγεί από την αρθρογραφία του στον τοπικό τύπο, όπου μοιράζεται μαζί μας τις προτάσεις και τις λύσεις, για μια σειρά πραγμάτων στον Βόλο.

Ναι, δεν φτάνει κανείς να θέλει, πρέπει και να ξέρει και να μπορεί και ο Κωνσταντίνος Παπαγιαννίτσης αποδεικνύει πως είναι γνώστης των πραγμάτων και ικανός να εργαστεί αποτελεσματικά για τον τόπο μας!

Είναι τιμή μας να είναι υποψήφιος και νιώθω βαθιά μέσα μου την ανάγκη να του το επιστρέψουμε στηρίζοντας τ όραμα του για τον Βόλο.

Τον Βόλο που θα φέρει πίσω τα παιδιά που χάσαμε λόγω κρίσης, τον Βόλο στ οποίον τα παιδιά που μεγαλώνουμε θα μείνουν, βλέποντας προοπτικές προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης!

Είμαι βέβαιη πως οι Βολιώτες θα τον τιμήσουν με την ψήφο τους, μια ψήφο που δίνει αξία στη πόλη μας!

Καλή επιτυχία ολόψυχα γιατρέ μας!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις