ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

“Η Αγριά ψηφίζει Παπαδούλη, η Αγριά αλλάζει!”

“Η Αγριά ψηφίζει Παπαδούλη, η Αγριά αλλάζει!”

Newsroom

Αισιόδοξη, γεμάτη χαρά και ελπίδα η Αθηνά Μουστακαλή, υποψήφια για το τοπικό συμβούλιο της Αγριάς με τον Απόστολο Παπαδούλη.

“Είμαστε βέβαιοι πως ο Απόστολος Παπαδούλης θα μπει στον δεύτερο γύρο. Οι Βολιώτες έχουν αξιολογήσει την παρουσία του, τις θέσεις του, το βιογραφικό του και το πρόγραμμα του και έχουν αντιληφθεί πως πρόκειται για την πιο αξιόπιστη επιλογή. “

Συνέχισε αναφερόμενη στην Αγριά, όπου και είναι υποψήφια:

“Από την μεγαλειώδη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Αγριά, που δεν συγκρίνεται με κανενός άλλου υποψηφίου, φαίνεται πως η Αγριά ψηφίζει Παπαδούλη. Είμαστε βέβαιοι για τη νίκη μας στις εκλογές και ανυπομονούμε να δούμε την Αγριά ν αλλάζει”!

Βλέποντας κανείς την Αθηνά Μουστακαλή, να μιλά με τόσο αγάπη για την Αγριά και τόσο πάθος για όλα αυτά τα έργα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα του Α.Παπαδούλη γι αυτή, πείθετε!

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι λίγοι και αυτοί, που ενώ για κομματικούς δυστυχώς λόγους, δεν θα ψηφίσουν για Δήμαρχο τον Α.Παπαδούλη, θα τον ψηφίσουν στο τοπικό συμβούλιο, έχοντας ξεχωρίσει τους αξιόλογους υποψηφίους του.

Υποψήφιοι με περίσσια όρεξη, με μεράκι, με όραμα, με πάθος για την Αγριά μας!

Τα μάτια τους, η πορεία της ζωής τους στο τόπο μας, δεν αφήνουν σε κανέναν μας αμφιβολία, ότι θα δουλέψουν σκληρά και αποτελεσματικά!

Καλή επιτυχία!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις