ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Από την παλαίστρα του “Ολυμπιονίκη” στην μάχη των δημοτικών εκλογών!

Από την παλαίστρα του “Ολυμπιονίκη” στην μάχη των δημοτικών εκλογών!

Δώρα Μιχαήλ

Συναντήσαμε πρόσφατα έναν άνθρωπο που ξέρει από μάχες και αγώνες.

Που ξέρει από νίκες!

Συναντήσαμε τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Ελληνορωμαϊκής Πάλης “Ολυμπιονίκης”, Χρήστο Χατζηαργυρίου στα γραφεία της Ακαδημίας όπου και μας ξενάγησε, μιλώντας μας για το έργο τους και τις μεγάλες τους επιτυχίες!

Ένα άθλημα που μας έρχεται από την αρχαιότητα, ένα ολυμπιακό άθλημα που μαθαίνει στα νέα παιδιά ναι μεν να μάχονται, αλλά κυρίως να σέβονται, να πειθαρχούν, να συνεργάζονται, να εκτιμούν, ν αγαπούν τον αθλητισμό και τον τρόπο ζωής του.

Όπως μας είπε ο Χρήστος, έχουν μαθητές από 7-8 χρονών και είναι ένα άθλημα ανοιχτό τόσο στα κορίτσια, όσο και στ αγόρια, με τα κορίτσια μάλιστα να είναι πολύ καλύτερα!!!!

Ο Ολυμπιονίκης ξεκίνησε το 2014 από μια παρέα φίλων και κάθε χρόνο όλο και περισσότερα παιδιά και γονείς αγκαλιάζουν την Ελληνορωμαϊκή Πάλη.

“Πρόκειται για ένα άθλημα αδικημένο. Δεν υπάρχει ενημέρωση γύρω από αυτό. Καλώ τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους να δοκιμάσουν εντελώς δωρεάν το άθλημα, άλλωστε ο πρώτος μήνας είναι πάντα δωρεάν και η τιμή στη συνέχεια χαμηλή.”!

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι ο “Ολυμπιονίκης” με πρωτοβουλία του Προέδρου, Χρήστου Χατζηαργυρίου, δείχνει και ένα άλλο ακόμα πιο κοινωνικό πρόσωπο, αφού παραδίδουν μαθήματα εντελώς δωρεάν στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, αλλά και σε παιδιά του Ορφανοτροφείου.

Η Ακαδημία, μετρά ήδη μεγάλες νίκες, έχοντας ήδη βγάλει έναν Πρωταθλητή Ελλάδος και έχοντας κερδίσει και 3η Παγκόσμια θέση. Οι επιτυχίες δεν τελειώνουν εκεί, αφού ο Χρήστος σημειώνει, ότι τα καλύτερα έρχονται!

Ο Χρήστος είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Α.Μπέου!

Γιατί με τον Αχιλλέα Μπέο, τον ρωτήσαμε…

“Γιατί έχει κάνει έργο. Μεγάλο έργο και το βλέπουμε όλοι. Έχει τη βούληση και αυτό ήταν κριτήριο μου, γιατί δεν αρκεί να θέλω μόνο εγώ να δώσω, αν δεν υπάρχει ο άνθρωπος που θα πάρει τις σωστές αποφάσεις και θα κάνει πράγματα. Επίσης έχει βοηθήσει πολύ όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους”.

Οι άλλες παρατάξεις όμως, λένε πως δεν έχει γίνει έργο σε αυτόν τον τομέα, τι τους απαντάς;

“Ο κόσμος βλέπει. Έχουν γίνει εγκαταστάσεις νέες, οι συντηρήσεις γίνονται σε όλους τους αθλητικούς χώρους και ας μη ξεχνάμε πως έδωσε 3000 σε όλους του αθλητικού συλλόγους”.

Να φανταστώ ότι ο αθλητισμός είναι και ο τομέας που θες ν αξιοποιηθείς;

Εννοείται και μακάρι να γίνει έτσι. Ο Βόλος μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά μέσα από τον αθλητισμό, διοργανώνοντας μεγάλες οργανώσεις, τονώνοντας ταυτόχρονα την τοπική οικονομία. Θα μπορούσε για παράδειγμα να γίνει στον Βόλο ένα διεθνές τουρνουά πάλης, αλλά μπορεί να προωθηθεί ο μηχανοκίνητος αθλητισμός.

Γιατί να σε ψηφίσουμε Χρήστο;

Γιατί θέλω να προσφέρω. Οι συμπολίτες μου γνωρίζουν πως είμαι φιλότιμος και δοτικός άνθρωπος, που έχω μάθει να διεκδικώ, ν αγωνίζομαι, να πέφτω και να σηκώνομαι. Επίσης γνωρίζουν πόσο αγαπάω τον αθλητισμό, πόσο καλά τον ξέρω, ότι πρεσβεύω όλες τις αξίες του και μπορώ να συμβάλλω στην προώθηση του, όπως σου είπα πριν, πάντα με γνώμονα και την τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Χρήστο σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!!!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις