ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Urban Βurger: Δεν πέφτει καρφίτσα, για το καλύτερο burger της πόλης!

Urban Βurger: Δεν πέφτει καρφίτσα, για το καλύτερο burger της πόλης!

Newsroom

Γεμάτος από νωρίς το απόγευμα ήταν χθες ο εξωτερικός χώρος του Urban Burger, ενώ δύσκολα θα έβρισκες τραπέζι, αφού οι αλλαγές σε αυτά διαδεχόταν η μία την άλλη!

Έτσι γίνεται, όταν το προϊόν σου είναι τόσο καλό, αυτό μοιράζεται σαν είδηση ανάμεσα στον κόσμο και αυτός σπεύδει να δοκιμάσει το καλύτερο burger της πόλης!

Τα ψωμάκια τους, αφράτα και πεντανόστιμα, όσο για το μπιφτέκι τους….μάχη θα γινόταν για να μάθουν και άλλοι την δική τους μυστική συνταγή!

Για εμένα όχι και τόσο μυστική. Πρώτης ποιότητας κρέατα, πάντα φρέσκα, σωστά ψημένα, διαλεγμένα σωστά μυρωδικά, καλό ζύμωμα και το αποτέλεσμα….απλά σε εθίζει!

Κανείς δεν τρώει μόνο ένα….και ευτυχώς όλα τους τα burger που είναι και πολλά για να καλύψουν όλα τα γούστα και όλους τους ουρανίσκους, βγαίνουν και σε μικρότερα μεγέθη, ώστε να ξεκινήσεις μ ένα μεγάλο και να δοκιμάσεις και όλα τ άλλα που θα σ εντυπωσιάσουν, σε μικρότερες μερίδες!

Urban Βurger….για απαιτητικούς και καλούς γνώστες των burger!!!

Θα τους βρείτε στην Κονταράτου, μεταξύ της Ογλ και της Γαμβέτα, ενώ φυσικά μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και αυτή να φτάσει σπίτι σας!

Δειτε εδώ αναλυτικά το μενού και κάντε την παραγγελία σας: https://urbanburgerbar.gr/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις