ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Tι θα κάνουν στη Θεσσαλονίκη ο Χέλμης από το ΜεΖεν του Βόλου και ο Τιμολέων;

Tι θα κάνουν στη Θεσσαλονίκη ο Χέλμης από το ΜεΖεν του Βόλου και ο Τιμολέων;

Newsroom

Από το Athensmagazine.gr

Στου παιδιού μου τη χαρά…πιάνουμε τα τσίπουρα!

Ο λόγος για το ΜεΖέν στην Θεσσαλονίκη, το οποίο μετράει 1 χρόνο τσιπουροκατάνυξης στην συμπρωτεύουσα, και το γιορτάζει με καλεσμένο τον Masterchef Τιμολέων Διαμαντή!

Μαζί με τον Γρηγόρη Χέλμη – R&D chef του ΜεΖέν Βόλου- παρουσιάζουν ένα μενού 6 πιάτων, βασισμένο στην παράδοση των Βολιώτικων τσιπουράδικων, με μπόλικη δημιουργική – fusion διάθεση και μοντέρνες τεχνικές. Έτσι το καπνιστό σκουμπρί μεταμορφώνεται σε tacos με kimchi πολίτικης σαλάτας με ταραμά, η πεσκανδρίτσα γίνεται καβουρμάς, ενώ το streetfood-σύμβολο της Θεσσαλονίκης, το πιτόγυρο, φοράει τα ασιάτικα του, και σερβίρεται σε μια χειροποίητη πίτα ατμού με σησαμέλαιο, πίκλα τζατζίκι και χειροποίητη κέτσαπ αρωματισμένη με Σπετσιέρικο απο την Κέρκυρα.

Θα πιούμε μοναδικά φρέσκα και παλαιωμένα αποστάγματα Νταραίος (ο οποίος έχει ετοιμάσει και μία ειδική απόσταξη για τη βραδιά)

Πέραν του γαστρονομικού, το event εχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην «Κιβωτό του κόσμου».

Το μενού είναι στην τιμή των 35 ευρω και μπορείτε να κάνετε την κρατηση σας στο 2310 232749

Menu

Αχινός στο καβούκι του / ζωμός απο μύδια / πίκλα μύδι / ψητα πράσα / chili

Tacos καπνιστό σκουμπρί / kimchi πολίτικη με ταραμα / πούδρα bacon

Καραβίδα / τσιμίνι / τομάτα / μαύρο σκόρδο

Καβουρμάς πεσκανδρίτσας / πελτές Σουφλίου / λάδι άνιθου

Bao style πίτα / κανπιστός γύρος / πίκλα τζατζίκι / ketchup Κερκύρας / crispy onio

Αγιορείτικο ρυζόγαλο με ταχίνι / μαρεγκάκια / βανίλια / gel σύκου

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις