ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Eκστασιασμένοι οι Βολιώτες με τις γεύσεις του Urban Burger- Δεν υπάρχει!

Eκστασιασμένοι οι Βολιώτες με τις γεύσεις του Urban Burger- Δεν υπάρχει!

Newsroom

Το ξέραμε πριν έρθουν στην πόλη μας…

Οι γεύσεις του Urban Burger που ξεκίνησε το ταξίδι του από την Ρόδο, έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, αφού τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι, όσο και οι τουρίστες διαδίδουν τα νέα για το πιο αφράτο, νόστιμο και συγκλονιστικό burger που δοκίμασαν ποτέ….όπου βρεθούν και όπου σταθούν!

Οι Βολιώτες δηλώνουν εκστασιασμένοι, το delivery πηγαίνει και έρχεται, ενώ θα παρατηρήσεις πως στα τραπέζια τους στο κατάστημα τους, στην Κονταράτου, μεταξύ της Ογλ και της Γαμβέτα, γίνεται πανικός….

Όλοι ξεκινούν με τα τυπικά….με ένα burger για τον καθένα!

Όμως κανείς δεν μπορεί να μείνει μόνο σε ένα….αν και χορτασμένοι έχουν νιώσει τόσο δυνατές γεύσεις που παραγγέλνουν και άλλα για να γευτούν όσο το δυνατόν περισσότερες γεύσεις!

Αφράτο ψωμάκι, πάντα φρέσκο φτιαγμένο σ έναν από τους καλύτερους φούρνους της πόλης, κρέας άριστης ποιότητας, καλή προετοιμασία, δυνατή κουζίνα με ανθρώπους που δουλεύουν με μεράκι και αγάπη….όλα αυτά και όχι μόνο τους έκαναν να ξεχωρίσουν σε χρόνο ρεκόρ και να συζητιούνται παντού μεσα στην πόλη!

Ναι, ήρθαν και μας έμαθαν τι είναι το καθαρόαιμο, το ποιοτικό, το καλό burger, πριν έρθουν, νομίζαμε ότι τρώγαμε burger!

Eσείς ακόμα να τους δοκιμάσετε;

Δοκιμάστε τους, αλλά να ξέρετε….γίνονται εθισμός!!!

Μπείτε στο site τους, αν θέλετε κάντε παραγγελία από εκεί παίρνοντας έκπτωση 10% και πάρτε μέρος και στο 1+1 που τρέχει μέχρι 27 Ιουνίου!

Πάτα εδώ και ξεκίνα να…παίζεις με την γεύση: https://urbanburgerbar.gr/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις