ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Don Juan: Ότι καλύτερο έγινε τα τελευταία χρόνια στον Βόλο! (ΦΩΤΟ)

Don Juan: Ότι καλύτερο έγινε τα τελευταία χρόνια στον Βόλο! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Αν έχεις περάσει από την Λαρίσης τις τελευταίες μέρες, δεν γίνεται να μην εντυπωσιάστηκες και να μην έμεινες να χαζεύεις το νέο κατάστημα της πόλης, στην Λαρίσης 82!!!

Δεν είναι μάλιστα λίγοι, αυτοί που το φωτογραφίζουν, θέλοντας να το δείξουν σε φίλους και γνωστούς!

Don Juan τ όνομα του και δεν είναι ακόμα ένα καφέ και σίγουρα δεν είναι ένα ακόμα μαγαζί της Λαρίσης, αφού ήρθε στην περιοχή φέρνοντας έναν διαφορετικό αέρα και ανεβάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη!

Σας περιμένει μ ένα εξαιρετικό χαρμάνι καφέ, που θα λατρέψετε και πολλές επιλογές σε σνακ, τόσο διαφορετικά, όσο και το ίδιο….premium, gourme, διαφορετικές γεύσεις που μας αξίζουν και επιτέλους ήρθαν στην πόλη μας!!!

Θα σ εντυπωσιάσει εκτός από το γενικότερο design και τον πολύ καλό καφέ τους, η βιτρίνα μπαίνοντας αριστερά, με τ αλλαντικά και τα τυριά τους, τα οποία μπορείς να διαλέξεις ανάλογα με τις γευστικές σου προτιμήσεις, να κοπούν μπροστά σου και να μπουν στο σάντουιτς που επιθυμείς να γευτείς!!!

Όχι, δεν κοστίζει όσο νομίζεις, αλλά αξίζει….όσο αξίζεις!

Ξέρω…θες τώρα να τους γευτείς, αλλά είσαι στο σπίτι ή στο γραφείο!

Μη σκας, γιατί εγώ εκτός από λίγες φωτογραφίες για να σου δώσω μια γεύση, θα σου δώσω και το τηλέφωνο τους, για να κάνεις την παραγγελία σου και να νιώσεις, να καταλάβεις….τι σου γράφω!

Τηλέφωνο: 24210 20004

Καλές δουλειές Don Juan και ευχαριστούμε που “χάρισες” ένα τέτοιο μαγαζί στην πόλη μας!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις