ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σ αρέσουν τα μαγειρευτά; Τότε σε αυτή την πλατεία, θα βρεις την χαρά σου!

Σ αρέσουν τα μαγειρευτά; Τότε σε αυτή την πλατεία, θα βρεις την χαρά σου!

Newsroom

Ξέρω, είστε και εσείς που αγαπάτε τα μαγειρευτά…αυτά τα μαμαδίστικα φαγητά, που έχουν όμως από τα χέρια των ειδικών στη κουζίνα, άλλη…..γεύση!

Για εσάς λοιπόν που τ αγαπάτε πολύ και θέλετε να τα δοκιμάσετε στη πιο μερακλίδικη εκδοχή τους, θα σας συστήσω ένα υπέροχο μέρος, που θα συνδυάσει τα πάντα!

Το καλό φαγητό, το φαγητό που αγαπάτε, μαζί μ ένα ονειρικό περιβάλλον και θέα που σε ταξιδεύει, σε μαγεύει και σε χαλαρώνει!

Όλα αυτά θα τα βρεις στον “Κρυμμένο Παράδεισο” στην όμορφη, καταπράσινη πλατεία του Καλαμάκι Πηλίου!

Αφού κάνεις το μπανάκι σου στην θάλασσα ή φτάνοντας εκεί μόνο για να χαλαρώσεις μέσα στη φύση με θέα το απόλυτο πράσινο και το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, απήλαυσε τα πιάτα τους και πίστεψε με….θα το ευχαριστηθείς με όλη σου την ψυχή!!!

Ταυτόχρονα, να ξέρεις, όλες οι σαλάτες είναι φτιαγμένες με λαχανικά από τον δικό τους κήπο, ενώ θα βρεις και φρέσκα ψάρια, αφού ο Θανάσης από νωρίς το πρωί βγαίνει για ψάρεμα….

Αν έχεις παιδάκια, μην αγχώνεσαι, θα βρεις και πιάτα της ώρας, αλλά κυρίως αυτα θα βρουν μια μεγάλη πλατεία για να παίξουν χαρούμενα και ανέμελα, όσο εσύ θα απολαμβάνεις!

Τους αγαπώ…..σας υπόσχομαι ότι θα περάσετε μαγικά στην Εύα και στο Θανάση. Θα περάσετε ονειρικά στον δικό τους “Κρυμμένο Παράδεισο”!

ΥΓ. Μη φύγεις χωρίς να δοκιμάσεις τα σουτζουκάκια τους….ΚΟΛΑΣΗ!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις