ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η ΦΩΛΙΑ της Ελένης, θα σας μαγέψει….πάμε στοίχημα;

Η ΦΩΛΙΑ της Ελένης, θα σας μαγέψει….πάμε στοίχημα;

Newsroom

Τα βράδια της Παρασκευής ή τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, μια από τις πρώτες μου επιλογές, είναι η Φωλιά, η Φωλιά στον Άγιο Λαυρέντιο!

Στο γραφικό μας αυτό χωριό που για εμένα είναι το αγαπημένο του Πηλίου, τόσο κοντά στον Βόλο, αλλά τόσο παραδεισένια, που τα ξεχνάς όλα…ξεφεύγεις ολοκληρωτικά!

Η Ελένη θα σε περιμένει στην ΦΩΛΙΑ της, στον όμορφο και ζεστό χώρο που έχει δημιουργήσει, που δεσπόζει η παράδοση και κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο, έχοντας ανάψει το τζάκι, έχοντας βάλει κόκκινο κρασί στο ποτήρι και μ ένα τεράστιο χαμόγελο έτοιμη να σ εξυπηρετήσει, να την δοκιμάσεις, να την ξεχωρίσεις για την γεύση που θα σου χαρίσει και την ξεχωριστή εμπειρία φιλοξενίας και στοίχημα της θα είναι, να σε δει στην ΦΩΛΙΑ της ξανά και ξανά!

Μαγειρευτά, της ώρας, παραδοσιακές συνταγές, γεύσεις ακαταμάχητες και δυνατές….σα να τρως από τα χέρια της μαμάς σου!!!!!

Ξεχωρίζουν για τις μεγάλες, χορταστικές τους μερίδες και για τις απίστευτα καλές τιμές τους!

Είμαι σίγουρη ότι αν τους επιλέξεις, απλά θα μ ευχαριστείς που στους γνώρισα!

Να πας, να φας καλά και να μου την φιλήσεις…είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος και ακριβώς γι αυτό, γιατί η ψυχή είναι ωραία, τα πιάτα της είναι ασύγκριτα νόστιμα!!!

Τηλέφωνο: 24280 96241 και 6973450896

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις