ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Είναι ξεκάθαρο πια στην πόλη- Joy…is the choice!

Είναι ξεκάθαρο πια στην πόλη- Joy…is the choice!

Newsroom

Όπως ακριβώς το είχαμε προβλέψει μήνες πριν και καιρό πριν ακόμα ανοίξει η εστίαση….

Το γράφαμε πως το Joy, στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου θ αποτελέσει μονόδρομο στην νυχτερινή και όχι μόνο, διασκέδαση της πόλης!

Όχι δεν είμαι μάντης, είναι όμως πάντα βαθιά πεπεισμένη, πως η σοβαρή και σκληρή δουλειά, από μια ομάδα ανθρώπων που ο καθένας ξέρει καλά τον τομέα του, επιβραβεύεται και αυτό ακιρβώς συμβαίνει με το Joy που όλες τις ώρες είναι γεμάτο! Γεμάτο με τις φωνές σας, τα χαμόγελα σας και τις θετικές κριτικές σας….

Τα συγχαρητήρια αξίζουν αρχικά στην κεφαλή του μαγαζιού, που παρά τις δυσκολίες και τις δοκιμασίες, αφού πια ζούμε την δεύτερη σαιζόν μέσα στον κορωνοϊό, δεν θέλησε απλά ν ανοίξει ξανά το μαγαζί του, αλλά θέλησε να το πάει όπως κάθε χρόνο ένα επίπεδο παραπάνω, επενδύοντας χρόνο και χρήμα και μάλιστα μέσα σε μια τόσο ρευστή περίοδο!

Έδωσε βάση στο design, στην ανανέωση του μαγαζιού, αλλά και στα πιο κύρια στοιχεία, αυτό του φαγητού, του ποτού και του κοκτέιλ. Το σημαντικότερο; Οι εργαζόμενοι του μαγαζιού επιλέχθηκαν με προσοχή και αυστηρά κριτήρια και εκπαιδεύτηκαν για περισσότερο από 2 μήνες από τους καλύτερους του είδους, ώστε να σας χαρίζουν καθημερινά υψηλού επιπέδου φιλοξενία!

Μικρές, μικρές λεπτομέρειες είναι που όλες μαζί κάνουν την διαφορά!!!

Δεν είναι τυχαίο που το Joy είναι μονίμως γεμάτο. Όμως δεν είναι και αυτό το σημαντικό. Το σημαντικό και πηγάζει από έρευνα αυτό, είναι ότι οι πελάτες του το επιλέγουνη ξανά και ξανά και στις 5 φορές που θα θελήσουν να βγουν, σίγουρα θα δοκιμάσουν και άλλα μαγαζιά, αλλά τις περισσότερες από αυτές έρχονται ξανά και ξανά στο Joy!

Και κλείνοντας, επειδή έχω μάθει να σας μιλάω μέσα από την ψυχή μου, μόνο με αλήθειες θα σας πω πως χαίρομαι πολύ, που αυτό το μαγαζί έχει πια την θέση που του αξίζει….

Η φυσική του ομορφιά είναι ασύγκριτη, μέσα στο καταπράσινο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, με θέα το γαλάζιο της θάλασσα….όμως δεν έφτανε αυτό, ήθελε σκληρή δουλειά και υπομονή, για να ξεχωρίσει και ν αποτελέσει αυτό που είναι σήμερα: ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Και θα ήταν παράλειψη, να μην δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στον Κώστα Πανάγο για το εμπνευσμένο, έξυπνο και πεντανόστιμο μενού, αλλά και στον Θανάση Μεταφτσή, που σαν δάσκαλος μας μάγεψε όλους, ενώ σαν bartender, που έχει αφήσει την δική του ιστορία, δημιούργησε εκπληκτικά κοκτέιλ, που μαγεύουν τους ουρανίσκους μας….

Yes, Joy…is the choice!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις