ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δεν πηγαίνεις για τσίπουρο γιατί δεν μπορείς τα τηγανιτά; Θα πας στον Αλάτι!

Δεν πηγαίνεις για τσίπουρο γιατί δεν μπορείς τα τηγανιτά; Θα πας στον Αλάτι!

Newsroom

Το Αλάτι είναι αναμφισβήτητα το τσιπουράδικο στη καλύτερη τοποθεσία της πόλης μας!!!

Μυρίζει καλοκαίρι, χαλάρωση….και ομορφιά!

Κάτω από την φυσική σκιά των δέντρων, μια ανάσα από την θάλασσα και με θέα την παραλία μας και τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου!!!

Πίσω από το Αλάτι, υπάρχουν άνθρωποι. Άνθρωποι που αγαπούν την κουζίνα και ξέρουν καλά τι σημαίνει θαλασσινός μεζές…άλλωστε ο ιδιοκτήτης του, έχει εργαστεί για μερικά από τα σημαντικότερα μαγαζιά της Αθήνας, με έμφαση στην θαλασσινή κουζίνα!

Η φιλοσοφία τους; Ποιοτικό και φρέσκο ψάρι, γι αυτό και στους μεζέδες σας θα παρατηρήσετε, ότι ελάχιστοι θα είναι τηγανητοί!!!

Όσο για το μενού τους;

Αν αγαπάτε τα θαλασσινά, πρέπει να επιλέξετε το Αλάτι για να φάτε καλά, νόστιμα και ασύγκριτα, αφού είπαμε στην πόλη μας, κανείς άλλος δεν γνωρίζει αυτή την κουζίνα, σε τόσο υψηλό επίπεδο!!!

Είτε θες απλά να πιεις δύο-τρία τσίπουρα και να χαλαρώσεις τρώγοντας φρέσκους και νόστιμους μεζέδες, είτε αγαπάς τα θαλασσινά και θες να τα απολαύσεις, το Αλάτι….είναι μονόδρομος και η απόλαυση όλη δική σου!

Τα λέμε εκεί…στην πιο μαγική τοποθεσία της πόλης, εκεί που χτυπά η καρδιά του καλοκαιριού, της νοστιμιάς και της ποιότητας!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις