ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, είναι στο Μούρεσι!

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, είναι στο Μούρεσι!

Newsroom

Πριν ενάμιση χρόνο βραβεύτηκε και ξεχώρισε, σαν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας!

Αν έβλεπες μόνο τις φωτογραφίες, θα μπορούσες να πιστέψεις πως πρόκειται για επιχείρηση στο Κολωνάκι ή ακόμα και στο εξωτερικό!

El Resto Βar, ένα από τα διαμάντια του Πηλίου μας, που μας κάνει περήφανους!

Ειδικότερα, στο συγκρότημα Agapitos Villas & Guesthouses δημιουργήθηκε ένας νέος χώρος ανοιχτός όλη την ημέρα, στον οποίο μπορείτε να ζήσετε μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία αμιγώς ελληνική, με μια πρωτότυπη ματιά. Στο El Resto Bar θα βρείτε ένα απλό, άλλα μοναδικό concept που στηρίζεται στην παρουσίαση ελληνικών προϊόντων και στη χρήση τους σε μορφές που δεν τις έχετε ξαναδεί .

Στον χώρο του φαγητού υπάρχει η συνεργασία της χρονιάς, καθώς ο Βετεράνος Chef Στάθης Αγαπητός συνεργάζεται με τον πολυβραβευμένο, με χρυσούς σκούφους, Chef Άρη Τσανακλίδη, ο οποίος δημιούργησε ένα πλήρες menu με καθαρά ελληνικές γεύσεις που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε.

Στον χώρο του Bar ο κορυφαίος Έλληνας Bar tender Σταύρος Λαμπρινίδης δημιούργησε για πρώτη φορά μια πλήρη λίστα από ελληνικά cocktail που παρασκευάζονται με την χρήση ελληνικών προϊόντων, όπως ρακί Κρήτης , τσίπουρο , σουμάδα , ούζο και πολλά ακόμα ελληνικά ποτά. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να περιηγηθείτε και να δοκιμάσετε μια πλήρη λίστα από ελληνικές μπύρες που θα σας εκπλήξουν. Εκτός των άλλων, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε για πρώτη φορά τον κρύο ελληνικό καφέ, ο οποίος θα σας ενθουσιάσει.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην διατήρηση των τιμών σε χαμηλά επίπεδα ώστε όλοι οι επισκέπτες να μπορούν να ζήσουν την εμπειρία αυτής την μοναδικής ιδέας.

Το El Resto Bar είναι ανοιχτό όλη την ημέρα και σας περιμένει να απολαύσετε αυτήν τη μοναδική γευστική εμπειρία, με τις ιδιαίτερες προτάσεις του.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις