ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο παράδεισος, δημιουργήθηκε στην Τσαγκαράδα, μη το χάσεις!

Ο παράδεισος, δημιουργήθηκε στην Τσαγκαράδα, μη το χάσεις!
Newsroom

Newsroom

Sunrise Villas…

Ο παράδεισος που δημιουργήθηκε για εσάς, σ ένα κομβικό σημείο στην Τσαγκαράδα!

Συνδυάζει αρμονικά το παραδοσιακό με το μοντέρνο, με άνετους χώρους και πολυτέλεια που αξίζει σε όλους μας!

Μέσα στο πράσινο, δίπλα σε όλα και ταυτόχρονα τόσο μακριά απ όλα που σε αφήνει να δραπετεύσεις από την καθημερινότητα με τον πιο εύκολο τρόπο!

Η σχεδιαστική αρχή που ακολουθήθηκε είναι αυτή της ήπιας παρέμβασης και της ομαλής ένταξης στο φυσικό περιβάλλον με έμφαση στην παραδοσιακή και την βιοκλιματική αρχιτεκτονική και στη χρήση φυσικών υλικών. Μεταξύ των κύριων στόχων του σχεδιασμού συγκαταλέγονται η εξασφάλιση της άνετης και πολυτελούς διαμονής και το άνοιγμα του εσωτερικού προς τον υπαίθριο διαμορφωμένο χώρο. Πρόκειται για κατασκευή υψηλής ποιότητας με ενσωματωμένες όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες παρέχοντας μια άριστη διαβίωση,.


Η χρήση της πέτρας και των φυσικών επιχρισμάτων (κουρασάνι) σε γήινους χρωματισμούς σε συνδυασμό με τα χειροποίητα ξύλινα στοιχεία και τα μοναδικής ποιότητας κρεβάτια και λευκά είδη της εταιρείας coco-mat δημιουργούν την αίσθηση ενός οικείου και ζεστού χώρου. Στον εξωτερικό στεγασμένο χώρο το καθιστικό συνδυάζεται αρμονικά με τις φυτεύσεις εξασφαλίζοντας μια γαλήνια και ήρεμη φιλοξενία.

Τηλέφωνο:
693 273 3507

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις