ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι Βολιώτες “βασιλιάδες” των φρούτων και των λαχανικών!

Οι Βολιώτες “βασιλιάδες” των φρούτων και των λαχανικών!

Newsroom

Είναι ο Δημήτρης και ο Γιώργος Αγραφιώτης!

Τόσο περήφανη που τους γνώρισα!

Τόσο περήφανη που υπάρχουν τόσο μεγάλοι επιχειρηματίες στη πόλη μας. Επιχειρηματίες με μεράκι, με στόχους, με αγάπη γι αυτό που κάνουν. Άνθρωποι που δεν το βάζουν κάτω και στα δύσκολα “κολυμπούν” πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά, πάντα με ήθος, συνέπεια και σεβασμό στο πελάτη, αφού θέλουν στις επιχειρήσεις που τροφοδοτούν με φρούτα και λαχανικά και στο τραπέζι των καταναλωτών να φτάνει πάντα το καλύτερο!

Eίναι οι άνθρωποι πίσω από ένα από τα πιο δυνατά Brand στον χώρο του χονδρικού εμπορίου φρούτων και λαχανικών!

Είναι η ψυχή της “Paprika”!

Eπισκεφθήκαμε την αποθήκη τους στην Κορωνίου 21 στο Πεδίον του Άρεως, όπου μόνο αποθήκη δεν θύμιζε!

Αρχικά είδαμε τα φορτηγά τους με τα οποία μεταφέρονται 365 μέρες τον χρόνο, τόσο στον Βόλο όσο και στο Πήλιο τα φρούτα και τα λαχανικά τους!

Αμέσως μετά ξεναγηθήκαμε στα ψυγεία τους και εντυπωσιαστήκαμε απ΄π την τεράστια επένδυση που έχουν κάνει!

“Το κάθε προϊόν, το κάθε φρούτο ή λαχανικό, θέλει άλλη μεταχείριση, δεν γίνεται να είναι όλα στο ίδιο ψυγείο, καθώς το καθένα θέλει άλλη θερμοκρασία για να φτάσει όπως πρέπει στον επαγγελματία και αμέσως μετά στο τραπέζι του καταναλωτή”!, μας είπαν….

Μάλιστα στον χώρο της αποθήκης τους βρίσκεις και οργανωμένο λογιστήριο, για να έχεις σαν πελάτης την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές, αφού δεν υπάρχουν μεσάζοντες!

Συνεργάζονται με παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα, ενώ στηρίζουν ταυτόχρονα με όλες τους τις δυνάμεις τους ντόπιους παραγωγούς μας!

Nαι, τώρα και μετά την επίσκεψη μου στην αποθήκη τους, κατάλαβα γιατί οι πιο συνεπείς επαγγελματίες και οι πιο πετυχημένοι, ψωνίζουν από την Paprika!

Παρά την επιτυχία ο Δημήτρης Αγραφιώτης, έχοντας στο πλευρό του συμβουλευτικά τον αδελφό του Δημήτρη που ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρεται για την οικογενειακή επιχείρηση, δεν επαναπαύεται και συνεχίζει να ονειρεύεται τα ακόμα καλύτερα που έρχονται, βάζοντας μόνο υψηλούς στόχους!

Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε και μας κάνετε περήφανους ως Βολιώτες!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις