ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βολιώτες δημιουργούν απορρυπαντικά που φτάνουν σε όλο το κόσμο!

Βολιώτες δημιουργούν απορρυπαντικά που φτάνουν σε όλο το κόσμο!

Δώρα Μιχαήλ

Εσύ το ήξερες ότι μόλις 6 χιλιόμετρα από το κέντρο του Βόλου στην θέση Σπαρτιά Σέσκλου δραστηριοποιείται εταιρεία, όπου τα προϊόντα της αποτελούν παγκόσμια καινοτομία;

Αν όχι, θα στα πούμε όλα τώρα εμείς!! Πρόκειται για την Zeotec Hellas Group που παράγει απορρυπαντικά επαγγελματικής και οικιακής χρήσεως με βάση τον υγροποιημένο ζεόλιθο, τα οποία χαρακτηρίζονται από οικονομία, αποτελεσματικότητα και ποιότητα, φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και τον άνθρωπο!!

Στους οικονομικά δύσκολους καιρούς, που διανύουμε, τα παιδιά από την ZeoTec, νέοι ηλικιακά με φρέσκες ιδέες, όλοι στην καταγωγή τους Βολιώτες αποφάσισαν να πάρουν το ρίσκο και τα κατάφεραν!! Δημιούργησαν μια εταιρεία καμάρι για την πόλη μας. Μέσα σε μόλις δύο χρόνια λειτουργίας κατάφεραν να δημιουργήσουν έξι χιλιάδες επαγγελματίες πελάτες και να εξάγουν σε έξι χώρες μεταξύ αυτών Αμερική και Αυστραλία. Πολύ σύντομα μάλιστα θα τα βλέπουμε και σε αλυσίδες super market ανάμεσα σε κορυφαία προϊόντα του είδους τους .

Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχο τους. Ένα 100% Ελληνικό τοπικό brand να καταφέρει να ανταγωνιστεί πολυεθνικές, οι οποίες υπάρχουν χρόνια στον χώρο και για να γίνει αυτό πρέπει για αρχή να έχουν την στήριξη την δικιά μας.

Μέχρι τότε μπορείτε να τα βρείτε στον επίσημο αντιπρόσωπο τους στο Βόλο, την Anko Eco Clean αλλά και σε διάφορα mini market σε όλη την πόλη. Κι αν είσαι των διαδικτυακών αγορών σου έχουν έτοιμη τη λύση, ένα σύγχρονο e-shop! (www.zeotec.gr)

Ελπίζουμε μέρα με την μέρα να πηγαίνουν όλο και καλύτερα και να πετύχουν τους στόχους τους γιατί ο Βόλος αξίζει να έχει τέτοιες εταιρείες πρότυπα. Άλλωστε όπως έχει δείξει και στο παρελθόν αλλά και τώρα, διαθέτει ανθρώπους που έχουν τα προσόντα να πρωταγωνιστήσουν στο χώρο των επιχειρήσεων.

Aνακαλύψτε τόσο την επαγγελματική σειρά προϊόντων τους, όσο και την οικιακή πατώντας εδώ: https://zeotec.gr/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις