ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Remax: Γενέθλια και λαμπερά εγκαίνια στις νέες τους εγκαταστάσεις!

Remax: Γενέθλια και λαμπερά εγκαίνια στις νέες τους εγκαταστάσεις!
Newsroom

Newsroom

H Remax ΔΟΜΗ γιόρτασε χθες το απόγευμα τα 10 της χρόνια σε συνδυασμό με τα εγκαίνια των νέων γραφείων της στη Κ.Καρτάλη μεταξύ της Ιάσονος και της παραλίας μας!

Ήταν πραγματικά μια άρτια οργανωμένη γιορτή, όπου βρέθηκε πλήθος κόσμου απ όλους τους χώρους που σέβονται και εκτιμούν τις προσπάθειες, τους αγώνες και την πρόοδο του Κ.Καραγιάννη που εδώ και χρόνια μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες του ανεβάζει τον πήχη όλο και πιο ψηλά, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του. Σχέσεις αληθινές, που αντέχουν στο χρόνο.

Νομίζω πως το γεγονός, ότι η πώληση δεν είναι ο αυτοσκοπός, όσο η προσωπική σχέση με το πελάτη και η καλύτερη επιλογή γι αυτόν, είναι ένας από τους βασικούς λόγους της επιχειρηματικής τους διαχρονικότητας και της επιτυχίας τους.

Το συμφέρον του καθενός που απευθύνεται στη Remax ΔΟΜΗ, αποτελεί το μεγαλύτερο στόχο για τον κάθε συνεργάτη καθημερινά!

Να σημειωθεί ότι Η REMAX Δομή ανήκει στο μεγαλύτερο κτηματομεσιτικό δίκτυο στον κόσμο με 7.000 γραφεία σε 90 χώρες με περισσότερους από 100.000 εξειδικευμένους σύμβουλους ακινήτων.

Βασικά τους πλεονεκτήματα:

Άμεση ανεύρεση αγοραστών/πωλητών ακινήτων
Επαγγελματική & σύγχρονη προώθηση των ακινήτων στην αγορά
Σωστή εκτίμηση ακίνητης περιουσίας
Καθοδήγηση, διαπραγμάτευση
Συμβουλές επενδύσεων σε ακίνητα
Συμβουλές διαχείρισης ακίνητης περιουσίας
Επιτάχυνση της χρονοβόρας διαδικασίας αγοράς – πώλησης ακινήτων

Η φιλοσοφία τους, σύμφωνα με τους ίδιους:

“Να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου κτηματομεσιτικές υπηρεσίες με γνώση & επαγγελματισμό & να αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.”

Ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσετε την πετυχημένη πορεία σας για πολλά-πολλά χρόνια ακόμα, πιστοί σε αυτή τη γνωστή συνταγή που λέγεται: Ανθρωποκεντρισμός!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις