ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Klotsotiras: Η 3η γενιά συνεχίζει μ επιτυχία και στις διεθνείς αγορές!

Klotsotiras: Η 3η γενιά συνεχίζει μ επιτυχία και στις διεθνείς αγορές!

Δώρα Μιχαήλ

Πόσο περήφανες να νιώσουμε, που από την Θεσσαλία και συγκεκριμένα τα Τρίκαλα, το 1910 ξεκίνησε η ιστορία της Klotsotiras, που σήμερα έχει εισχωρήσει ακόμα και στις διεθνείς αγορές!

Πόσο τυχερές να νιώσουμε, που στην δική μας αγορά, την αγορά του Βόλου έχουμε τόσο μοναδικά προϊόντα!

Προϊόντα ποιότητας. Προϊόντα με βαθιά ιστορία, με μεγάλη εμπειρία στη τέχνη της υφαντουργίας και ταυτόχρονα, προϊόντα που ακολουθούν την σύγχρονη μόδα της διακόσμησης!

Klotsotiras, αναμφισβήτητη ποιότητα, που αντιλαμβάνεσαι από το πρώτο άγγιγμα της πετσέτας, του μπουρνουζιού, του παπλώματος, του σεντονιού που επέλεξες…

Ποιότητα που σου εγγυάται, ότι όλα τ αγαπημένα σου κομμάτια με τα οποία έντυσες το σπίτι σου, το δωμάτιο σου, το μπάνιο σου και τα δωμάτια των παιδιών σου, θα είναι εκεί ίδια όπως όταν τ αγόρασες, όσες φορές και αν τα πλύνεις, όσο και αν τα χρόνια περάσουν!

Συνδυάζουν μοναδικά την ποιότητα με την μοναδικότητα των σχεδίων. Τεράστια ποικιλία σχεδίων, απίστευτη γκάμα επιλογών στα χρώματα και λεπτοδουλειά σε όλα τα κομμάτια τους, που είναι και αυτή που στο τέλος κάνει την διαφορά!

Τα πιο όμορφα και χρήσιμα δώρα γάμου που πήρα ήταν από τον Klotsotira, αφού η φίλη μου η Άννα που παντρεύτηκε πριν 3 χρόνια μου είπε: Οι πετσέτες που μου πήρες είναι λες και τις αγόρασα χθες!!!!!

Δώρα….για να σε θυμούνται για χρόνια!

Δώρα, για σπίτια που θα είναι όλα….σα καινούρια!!!

Ανακαλύψτε τα προϊόντα τους στην Ερμού μεταξύ της Ιωλκού και της Π.Μελά και ντύστε τα σπίτια σας και τα όνειρα σας, με την καλύτερη ποιότητα, με τις πιο νέες τάσεις της μόδας και με τιμές απίστευτες!

Περισσότερα:
https://www.klotsotiras.gr/

Πάρτε μια γεύση…

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις