ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Kιναίσθησις: Πρωτοπορούν με νέο πρόγραμμα που χαρίζει δύναμη και ευεξία!

Kιναίσθησις: Πρωτοπορούν με νέο πρόγραμμα που χαρίζει δύναμη και ευεξία!

Newsroom

Με πολύ μεγάλη περηφάνια θα σας παρουσιάσω σήμερα το στούντιο γυμναστικής Κιναίσθησις, στην Αγριά Βόλου!

Εγώ ιδιαίτερα τυχερή, αφού μένω και στην Αγριά!

Βέβαια και στον Βόλο να έμενα, έχω ενθουσιαστεί τόσο μαζί τους, που θα ερχόμουν στο Κιναίσθησις και ας πέρναγα μπροστά από άλλα τόσα γυμναστήρια! Δεν είμαι μόνη άλλωστε, ήδη πολλές Βολιώτισσες το κάνουν αυτό, είναι τόσο κοντά και ταυτόχρονα βρίσκουν και εύκολο πάρκινγκ!

Μπαίνοντας στον χώρο, θα σου φτιάξει η διάθεση. Μοναδική αύρα. Το βασικότερο όμως πάντα είναι οι άνθρωποι. Συναντώντας έτσι την Αθανασία και την Μόνικα, θα σε κερδίσουν με το χαμόγελο τους και θα νιώσεις αμέσως εμπιστοσύνη και σιγουριά, πως όποιος και αν είναι ο στόχος σου μαζί τους θα τον πετύχεις!

Απόφοιτες του τμήματος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, με πολλές μετέπειτα εκπαιδεύσεις σε ειδικά προγράμματα και με σημαντική εργασιακή εμπειρία, έκαναν το όνειρο τους για ένα στούντιο που θ αλλάζει καθημερινά την εικόνα σας, το κορμί σας και την ψυχολογία σας με ασφάλεια!

Δύο πεντακάθαροι όροφοι, που με συνέπεια ακολουθούνται όλα τα μέτρα προστασία από τον covid 19 ο καθένας από εμάς μπορεί να ξεκινήσει να γυμνάζετε ανάλογα με το τι έχει ανάγκη, το τι μπορεί και το τι θέλει…

Εγώ βέβαια δηλώνω ερωτευμένη με τον 1ο όροφο, όπου θα βρείτε “έξυπνα” και “θαυματουργά” μηχανήματα-βοηθήματα εκγύμνασης!

Οι περισσότεροι επιλέγουν pilates, αφού το ξέρουμε πια και μας το λένε και οι γιατροί μας, μας κάνει τόσο καλό δυναμώνοντας τους μυς μας και κρατώντας μας μακριά από πόνους….

Όμως φανατικοί είναι και όσοι επιλέγουν Yoga και Aerial Υοga!!!!

Δεν είναι σίγουρα τυχαίο, ότι όσοι ξεκίνησαν συνέχισαν….και το κυριότερο, αγάπησαν την γυμναστική, έγινε τρόπος ζωής και κάθε μέρα ανυπομονούν για το πότε θα ξαναβρεθούν στο Kιναίσθησις!

Αυτό, είναι σίγουρα επιτυχία της Αθανασίας και της Μόνικας!

Εγώ θα δοκιμάσω σίγουρα TRX, αλλά θα ξεκινήσω και μάλιστα τακτικά Reformer!

Το είδα μπροστά στα μάτια μου και το λάτρεψα! (θα σας κάνω βιντεάκια για να πάρετε μια γεύση απ όλα τα προγράμματα).

Είναι δυναμικό, έχεις δίπλα σου συνέχεια την Αθανασία, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις λάθος άσκηση και τ αποτελέσματα στο σώμα σου και στην ψυχολογία σου θα είναι άμεσα ορατα!

Όμως πριν κλείσω, δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε κάτι πρωτοπόρο και καινοτόμο που ήρθε στην πόλη μας και πιστεύω πως τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει!

Τα προγράμματα Gyrokinesis και Gyrotonic, που στόχο έχουν την βελτίωση της κινητικότητας των αρθρώσεων, την ενδυνάμωση και την σταθεροποίηση των εν τω βαθει μυων του κορμού, την μυϊκή ενδυνάμωση, την βελτίωση της αναπνευστικής και της καρδιοαγγειακής λειτουργίας, την βελτίωση της στάσης του σώματος και γενικότερα επιτυγχάνει το ξεμπλοκάρισμα, ανοίγει η πλάτη, το στέρνο, ο θώρακας, ενώ δουλεύονται οι ώμοι, ξεμπλοκάρουν τα ισχία και αρχίζεις να νιώθεις τρομερή ενέργεια και δύναμη!

Απευθύνεται σε όλες όσους θέλουν να δυναμώσουν και να νιώσουν ευεξία, σε ανθρώπους που έχουν προβλήματα σκολίωσης και στον αυχένα, σε ανθρώπους που ταλανίζονται από πόνους μετά από τραυματισμό, ενώ είναι κατάλληλο τόσο για εγκύους, όσο και για γυναίκες που μόλις γέννησαν!

Στο Gyrokinesis οι ασκήσεις εκτελούνται σε καρεκλάκι ή στο πάτωμα, στο Gyrotonic είναι απαραίτητη η χρήση μιας σειράς από ειδικά σχεδιασμένα μηχανήματα, όπου κινείς πολλές αρθρώσεις μαζί με ασφάλεια και απόλυτο έλεγχο και η κίνηση έχει μια φυσική αδιάκοπη ροή. Η κίνηση του σώματος είναι….μουσική!

Κλείνοντας και περιληπτικά, πρόκειται για επαναστατική μέθοδο, που γυμνάζει και δυναμώνει το σώμα με απόλυτη ασφάλεια στην ολότητά του, που βάζοντας το στη ζωή σας το σώμα θα είναι όμορφο, υγιές και αρμονικό, ενώ ταυτόχρονα θα νιώσετε ψυχική ισορροπία και ευεξία!

Ακόμα και αν δεν αγαπάς την γυμναστική ή την βαριέσαι εύκολα, πίστεψε με αξίζει να γνωρίσεις το Κιναίσθησις, την Αθανασία και την Μόνικα και είμαι βέβαιη πως θ αγαπήσεις την γυμναστική, εξαιτίας τους, αλλά κυρίως θ αγαπήσεις την γυμναστική βλέποντας το σώμα σου ν αλλάζει, τις δυνάμεις σου ν απογειώονται και την ψυχική σου ευεξία να αυξάνεται καθημερινά!

Νιώθω πολύ χαρούμενη που γνώρισα αυτά τα 2 κορίτσια, που με μεγάλη σοβαρότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό, πηγαίνουν την γυμναστική στην πόλη μας ένα βήμα μπροστά, με ασφάλεια και αποτελέσματα!

Γνωρίστε τους, δοκιμάστε τους και θα γίνουν τρόπος ζωής!

Θα τους βρείτε Καραγιάννη 1, στην Αγριά

Τηλέφωνο: 24280 91093

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις