ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

IEK ΔΗΜΗΤΡΑ: ΔΩΡΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ το βράδυ της Λευκής Νύχτας!

IEK ΔΗΜΗΤΡΑ: ΔΩΡΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ το βράδυ της Λευκής Νύχτας!

Newsroom

Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης εδώ και 30 χρόνια, πάντα με στόχο την δημιουργία ολοκληρωμένων και ανταγωνιστικών επαγγελματιών!

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, το γεγονός ότι φροντίζει πάντα να έχει ως εκπαιδευτικό προσωπικό τους καλύτερους και πιο πετυχημένους επαγγελματίες στο είδος τους, το διοικητικό προσωπικό που στέκεται πάντα δίπλα στα παιδιά, αλλά και ο μοναδικοί χώροι προσομοίωσης μέσα στους οποίους εκπαιδεύονται οι σπουδαστές, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ αποτελεί…ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ κάθε σπουδαστή που θέλει να σπουδάσει το επάγγελμα του!

Σήμερα, όλοι οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, είναι ήδη αναγνωρισμένοι επαγγελματίες, δουλεύοντας σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της πόλης και της χώρας!

Σπούδασε δίπλα στους καλύτερους. Σπούδαζε στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ και γίνε ο καλύτερος!

Το βράδυ της Λευκής Νύχτας το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ θα βρίσκεται στην Ερμού απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο, όπου εκπαιδευτές και σπουδαστές της σχολής, τόσο από την Τουριστική Ακαδημία, όσο και από τον Τομέα της Ομορφιάς, θα βρίσκονται εκεί για να σας κεράσουν, να σας δείξουν τη δουλειά τους και να γνωριστείτε από κοντά!

Όσοι μάλιστα συμπληρώσετε αίτηση για εγγραφή στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ θα έχετε δώρο μια υποτροφία σπουδών!!!!

Οι υποτροφίες που θα δοθούν θα είναι πάρα πολλές και ο αριθμός θα ανακοινωθεί εκείνη την ημέρα!

Τα λέμε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, στη μεγάλη γιορτή της αγοράς!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις