ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Gym Way: Για κάθε γυναίκα που θέλει να είναι και να φαίνεται όμορφη!

Gym Way: Για κάθε γυναίκα που θέλει να είναι και να φαίνεται όμορφη!

Δώρα Μιχαήλ

Επισκεφτείτε ένα από τα 3 Ηealth Club μας! Δοκιμάστε Ομαδικά Προγράμματα, φτιάξτε το Διατροφικό σας Πρόγραμμα και ολοκληρώστε τη μέρα σας στο κέντρο αισθητικής με Θεραπείες Ομορφιάς και Eυεξίας.

Αν θέλετε να αποδράσετε από την καθημερινότητα, να αναζωογονηθείτε, να διατηρήστε υγιείς και να έχετε ένα όμορφο και δυνατό σώμα, ελάτε στο GYM WAY fitness & wellness να ανακαλύψετε ένα νέο τρόπο ζωής και ευεξίας. Ανάλογα με την διάθεσή σας επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, αφεθείτε στην ηρεμία ενός μαθήματος Υoga ή Pilates, εκτονωθείτε με το Τrx & Indoor Cycling και επιτρέψτε την μουσική να σας παρασύρει στους ρυθμούς του Latin.

Στο GYM WAY οι έμπειροι και επιστημονικά καταρτισμένοι συνεργάτες μας σχεδιάζουν για σας το προσωπικό σας πρόγραμμα. Μπορείτε να επιλέξετε τον προσωπικό σας trainer για ένα ιδιαίτερο μάθημα εκγύμνασης στα σύγχρονα όργανα γυμναστικής Technogym & Matrix. Μαθήματα Pilates Reformer για άμεση αποκατάσταση τραυματισμών μόνο από την πιστοποιημένη ομάδα του GYM WAY.

Στο τέλος κάθε δραστηριότητας μπορείτε να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό μασάζ, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με σύγχρονα μηχανήματα αντιγήρανσης , παθητικής γυμναστικής και φωτοαποτρίχωσης.

Ζήσε μια ολοκληρωμένη εμπειρία υγεία και ομορφιάς, για να μη φαίνεσαι μόνο όμορφη, αλλά κυρίως να είσαι!

Στο Gym Way μπορούν να πετύχουν το παραπάνω!

Δείτε περισσότερα:
https://www.facebook.com/gymwayfitnessclub/

Επικοινωνία:

Νικηταρά 4 Βόλος, Τ: 24210 60092
ΝΕΟ GYM WAY: Λιμάνι Βόλου, Τ:24210 20299

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις