ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εκεί θα βρεις τις πιο δημοφιλείς τεχνικές μασάζ και θα χαλαρώσεις απόλυτα!

Εκεί θα βρεις τις πιο δημοφιλείς τεχνικές μασάζ και θα χαλαρώσεις απόλυτα!

Newsroom

Στο Votre Beaute, στην Ιάσονος 96, θ ανακαλύψεις τις πιο δημοφιλείς τεχνικές μασάζ! Ευεργετικές για το σώμα και το πρόσωπο, ευεργετικές για την υγεία, μα πάνω απ όλα για την ψυχή σας, αφού θα χαλαρώσετε ολοκληρωτικά, ξεχνώντας τα προβλήματα της καθημερινότητας!

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και το στρες της καθημερινότητας έχουν καταστήσει απαραίτητες τις συχνές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Το μασάζ δεν ανακουφίζει μόνο από πόνους και στρες, αλλά και βελτιώνει πολύ την γενικότερη υγεία του σώματός μας.

Σώμα και πνεύμα οφείλουν να βρίσκονται σε αρμονία και στο VOTRE BEAUTE διαθέτουμε τις υπηρεσίες για να συνδράμουμε σε αυτό.

Μια ευρεία γκάμα από μασάζ και θεραπείες SPA σας περιμένουν στον χώρο μας για να διώξουν από πάνω σας την συσσωρευμένη ένταση και το στρες.

Σε ένα ταξίδι αισθήσεων με το σουηδικό massage και το μυστικό της ομορφιάς βούτυρο KARITE θα χαλαρώσετε και θα αποκτήσετε ένα δέρμα ελαστικό.

Διαλέξτε το ιδανικό για εσάς και κλείστε το ραντεβού σας στο: 24210 32205

ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ

Σε εμάς θα απολαύσετε ένα ξεχωριστό μασάζ προσώπου και σώματος μα βαθιές ρίζες από την παράδοση του Μαρόκου.Νιώστε τη μοναδική εμπειρία του μασάζ και ταυτόχρονα επωφεληθείτε από τα θεραπευτικά φυτικά συστατικά του βούτυρου καριτέ που προσφέρει ξεχωριστή ενυδάτωση στο σώμα μας.Πολλές θεραπείες προσώπου και σώματος χρησιμοποιούν το βούτυρο καριτέ ως λιπαντικό μέσο για το μασάζ και ταυτόχρονα το βούτυρο αφήνει όλες τις θεραπευτικές του ιδιότητες.Τα ευεργετικά του συστατικά είναι πολλά και οι θεραπευτικές του ιδιότητες αφορούν κυρίως την αναδόμηση του δέρματος και την προστασία του.Κάποιες από τις βιταμίνες που περιέχει είναι η βιταμίνη Ε και Α,βασικές βιταμίνες για την αντιγήρανση του δέρματος.Τα φυτικά λιπαρά οξέα που περιέχει διατηρούν και αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματος και οι κατεχίνες του ενυδατώνουν βαθιά ,συσφίγγουν και αναζωογονούν το ταλαιπωρημένο δέρμα.Αποτελεί βασικό στοιχείο σε κάθε επιτυχημένη συνταγή αντιγήρανσης και φυτικό καλλυντικό.

ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΠΟΥΓΚΙΑ ΒΟΤΑΝΩΝ

Μια θεραπεία που έχει τις ρίζες της στην Ινδονησία

Πανάρχαια τεχνική, που έχει άριστα αποτελέσματα στη χαλάρωση και τόνωση του μυϊκού συστήματος, ολοκλήρου του σώματος

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ δρα και προληπτικά κατά της διαδικασίας του γήρατος…

Προσφέρει ηρεμία, αφού εκτός από το υπέροχο χαλαρωτικό μασάζ, η μυρωδιά από τα βότανα και τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται, σε μεταφέρει σε έναν άλλον κόσμο, μακριά από τις έννοιες τη καθημερινότητάς μας.

HOT STONES

Το μασάζ με ζεστές πέτρες είναι μία ιδιόμορφη μορφή μασάζ που πραγματοποιείται με μαλάξεις του σώματος με ζεστές πέτρες. Εφαρμόστηκε αρχικώς από θεραπευτές της Χαβάης -τους kahunas, τους Ινδιάνους, τους Κινέζους, τους Έλληνες και τους Αιγύπτιους. Πλέον, είναι μία από τις πιο διαδεδομένες τεχνικές μασάζ στη Δύση, αλλά και σε όλο τον κόσμο.Το μασάζ με ζεστές πέτρες συμπληρώνει το κλασικό μασάζ με έλαια. Οι πέτρες που χρησιμοποιούνται λέγονται βασάλτες και είναι συνήθως μαύρες ηφαιστειακές πέτρες ή αλλιώς η γνωστή μας λάβα.Οι ζεστές πέτρες μπορούν να διατηρούν τη θερμότητά τους για πολύ ώρα και άρα χρησιμοποιούνται για να θεραπεύσουν μία πλειάδα σωματικών και ψυχολογικών ενοχλήσεων. Ως τέτοιες θεωρούνται το έντονο στρες, η κατάθλιψη, η δυσμηνόρροια, ηισχιαλγία, οι βλάβες στο μυϊκό σύστημα, οι βλάβες στα οστά και στο κυκλοφορικό σύστημα. Επιπλέον, το μασάζ με ζεστές πέτρες βελτιώνει την εικόνα του δέρματος, καθώς το καθιστά πιο απαλό και ελαστικό.

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ – SPA MASSAGE
Προσφέρετε στον εαυτό σας μια νότα ξεκούρασης και αναζωογόνησης ή χαρίστε μια Gift Card με:

VALENTINE SPA
Πραγματική χαλάρωση και ευεξία. Νιώστε μοναδικοί!!!

Μοναδικές Στιγμές Χαλάρωσης

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Γιορτάστε μέσα από την απόλυτη ευεξία.

1.Μασάζ anti-stress με hot oil – 35 λεπτά

2.Μασάζ προσώπου ειδικών πιέσεων με hot stones 15λεπτα

3.Ενυδάτωση με υπέρηχο προσώπου – 40 λεπτά

Τιμη 60euro.

Αφορά γυναίκες και άντρες.

HOT STONE MASSAGE

Με την ενεργειακή φύση των ηφαιστιογενών πετρωμάτων που έχουν την ικανότητα να αποβάλλουν την ένταση και να βελτιώνουν την αιματική κυκλοφορία.

Διάρκεια Συνεδρίας: 40mins (35 Ευρώ) / 80mins (60 Ευρώ)

DEEP TISSUE MASSAGE
Προσφέρει εστiασμενη θεραπευτική μάλαξη και είναι αποτελεσματικό όσον αφορά ανακούφιση από πόνους, συμβάλλοντας στη βελτίωση της κινητικότητας του σώματος.

Διάρκεια συνεδρίας¨50mins(45 Ευρώ)

ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΠΟΥΓΚΙΑ ΒΟΤΑΝΩΝ
Μασάζ με πουγκιά αρωματικών βοτάνων

Διάρκεια Συνεδρίας: 40mins (30 Ευρώ)

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Με αιθέριο έλαιο ορχιδέας

Διάρκεια Συνεδρίας 30mins (10 Ευρώ)

ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ (Endermologie)
Τονώνει το λεμφικό σύστημα

Διάρκεια Συνεδρίας: 25mins (15 Ευρώ)

Διάρκεια Συνεδρίας: 20mins (10 Ευρώ)

MASSAGE ΣΕ ΠΛΑΤΗ, ΑΥΧΕΝΑ, ΧΕΡΙΑ
Με θερμό έλαιο ΑΡΓΚΑΝ
Διάρκεια Συνεδρίας: 35mins (20 Ευρώ)

ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ

Ενυδατώστε και ξεκουράστε σώμα και πνεύμα.

Διάρκεια Συνεδρίας τα 45min(27 ευρώ)

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις