Εγκαίνια υπερπαραγωγή για το iBrow Project της Δώρας Ραϊδη και δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο, αφού όπως στη δουλειά της, έτσι και σε όλες τις προεκτάσεις της ζωής της είναι τελειομανής.
Το δεύτερο παιδί της, η πρώτη σχολή ημιμόνιμου μακιγιάζ της πόλης, γιόρτασε την δημιουργία του και την επιτυχία που ήδη βιώνει, παρουσία συνεργατών, συγγενών και φίλων, που έφτασαν εκεί με μια μεγάλη αγκαλιά, χαμόγελα και τις πιο θερμές ευχές τους.
Η Δώρα έλαμπε κυριολεκτικά, ενώ το σκηνικό είχε κάτι από….Χόλιγουντ!
Λάμψη, Van Bar, λαμπερός στολισμός, εντυπωσιακά και νόστιμα κεράσματα, photobooth, μουσική και…κορδέλα, που με χαρά και συγκίνηση έκοψε η Δώρα, ως απάντηση σε όσους προβληματίστηκαν ή την υποτίμησαν στα πρώτα της βήματα, ανοίγοντας τον πρώτο αποκλειστικό χώρο δημιουργίας ημιμόνιμου μακιγιάζ πριν από κάποια χρόνια.
Και αν νομίζεις ότι τα όνειρα και οι στόχοι ολοκληρώνονται κάπου εδώ, εγώ βλέπω στην γωνία την Δώρα με πονηρό χαμόγελο, να σου κλείνει το μάτι και να σκέφτεται: Τώρα ξεκίνησα, που να δεις το παρακάτω!
Καλές δουλειές!
Aκολουθεί φωτογραφικό υλικό, όπως αποτυπώθηκε από τον φακό του Παναγιώτη Μαρτίου


















