ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

DressCode: Ήρθε για να χαρίσει φινέτσα στις Βολιώτισσες! (ΦΩΤΟ)

DressCode: Ήρθε για να χαρίσει φινέτσα στις Βολιώτισσες! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

DressCode Boutique…

Από αυτές τις λίγες περιπτώσεις μαγαζιών γυναικείων ρούχων που μπαίνεις μέσα, μαγεύεσαι και το μόνο σου πρόβλημα, είναι ότι δεν ξέρεις ποιο κομμάτι να πρωτοδιαλέξεις….

Δύο ωραίες γυναίκες, με διαφορετικό στιλ, αλλά με γούστο και φινέτσα και οι δύο…ο λόγος της επιτυχίας του DressCode!

Ο λόγος που μας ικανοποιούν όλες, που όλες μας ανεξάρτητα από το πως ντυνόμαστε και ποιο είναι το προσωπικό μας στιλ, εκεί θα βρούμε πολλές επιλογές, μα κυρίως ξεχωριστές, μοναδικές, υπογεγραμμένες από ταλαντούχους Έλληνες σχεδιαστές και κομμάτια φτιαγμένα με υφάσματα πρώτης ποιότητας, που κάνουν την διαφορά, από την κρεμάστρα….πριν καν τ αγγίξεις, πριν καν τα φορέσεις και τα νιώσεις!

Ρούχα που μαγικά μπορείς να τα φοράς όλη μέρα και ανάλογα με το παπούτσι ή το αξεσουάρ, να τα κάνεις από casual μέχρι αμπιγιέ….και εμένα αυτά τα ρούχα μ αρέσουν, όπως φαντάζομαι σε κάθε σύγχρονη γυναίκα που ξεκινά για το γραφείο το πρωί και καταλήγει για καφεδάκι νωρίς το απόγευμα και για φαγητό ή ποτό το βράδυ!

Δεν θέλω πολλά λόγια, δε βρίσκω και τα λόγια, νομίζω όμως ότι μόλις βρεθείς στον χώρο τους, έστω για να ρίξεις μια ματιά…η μαγεία που θα νιώσεις θα σε κάνει να καταλάβεις γιατί δεν βρίσκω τις λέξεις να σου μεταφέρω πόσο πετυχημένα έχουν στήσει αυτό το μαγαζί και πόσο υπέροχη είναι η συλλογή τους!

Το DressCode ήρθε για να χαρίσει σ εμάς τις Βολιώτισσες φινέτσα….

Μια επίσκεψη αρκεί….για να νιώσεις την καρδιά σου να χτυπά δυνατά από έρωτα, για να το ξεχωρίσεις και να γίνει η δική σου επιλογή!

Θα το βρεις στην Δημητριάδος 96

Μπορείτε να τους ακολουθήσετε στο insgram για να βλέπετε όλες τις νέες παραλαβές: https://www.instagram.com/dress_codeboutique/?hl=en

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις