ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Citimarine Store: Το πιο εξειδικευμένο μαγαζί ναυτιλιακών ειδών άνοιξε στον Βόλο!

Citimarine Store: Το πιο εξειδικευμένο μαγαζί ναυτιλιακών ειδών άνοιξε στον Βόλο!

Newsroom

Θυμάστε που σας λέγαμε ότι θ ανοίξει στον Βόλο ένα εξειδικευμένο μαγαζί ναυτιλιακών που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες όσων ασχολούνται με τα ναυτιλιακά επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά ή γενικότερα τους ιδιοκτήτες σκαφών.

Μόλις άνοιξε λοιπόν και πρόκειται για το Citimarine Stores, που μπορείτε να το βρείτε στην Πυράσσου 5Α, στα Παλιά!

Σ έναν χώρο που εκτείνεται σε 150τμ, με ανθρώπους που είναι καλοί γνώστες του αντικειμένου, με μεγάλη εμπειρία, μπορείτε να βρείτε ότι χρειαστείτε για τη βάρκα ή το σκάφος σας και φυσικά μπορείτε ν αγοράσετε καγιάκ, κανό και soup για να περνάτε όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας στην θάλασσα ή ν ακολουθήσετε το αγαπημένο σας χόμπι!

Πρόκειται για το πλέον εξειδικευμένο κατάστημα της πόλης μας στο ναυτιλιακό εξοπλισμό, αλλά και στα προϊόντα περιποίησης σκαφών!

Εκεί για παράδειγμα πέρα απ όλα τ άλλα θα βρείτε υφαλοχρώματα, σχοινιά, καθαριστικά nauticlean και ότι άλλο μπορεί να χρειάζεστε ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ακόμα καλύτερες και από αυτές που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο!

Αρκεί να τους γνωρίσετε και να τους συγκρίνετε για να καταλάβετε πόσο τυχεροί είμαστε, που τους έχουμε στην πόλη μας!

Εγώ είμαι βέβαιη πως ακόμα και από γειτονικές πόλης θα έρχονται εδώ και στο Citimarines Stores για να κάνουν τις αγορές τους!

Καλές δουλειές!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις