ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Blink: Απλά μας άλλαξε τη ζωή, κάνε καλύτερη και τη δική σου!

Blink: Απλά μας άλλαξε τη ζωή, κάνε καλύτερη και τη δική σου!

Newsroom

Blink Beauty….

Νέος χώρος, ανακαινισμένος, γεμάτος ομορφιά, ηρεμία και αρμονία…

Ίδιοι άνθρωποι, αυτοί που εμπιστευόμαστε εδώ και χρόνια!

Η Μένια μας….που με πάθος και αγάπη για την δουλειά της συνεχώς εξελίσσεται, συνεχώς μαθαίνει, συνεχώς γίνεται καλύτερη για να μας προσφέρει ακόμα πιο υψηλές υπηρεσίες, για να μας χαρίσει μεγαλύτερες δόσεις ευεξίας, υγείας και χαλάρωσης!

Ανακάλυψα την Ρεφλεξολογία εντελώς τυχαία, όταν παραπόνιόμουν για μυικούς πόνους στη πλάτη, γνωρίζοντας πως πρόκειται για ψυχοσωματικά προβλήματα, αλλά για συνεχόμενους πονοκεφάλους!

Μια φίλη μου σύστησε την Μένια εξηγώντας μου πως η ρεφλεξολογία είναι η λύση σε κάθε πόνο. Ανακουφίζει, σε γεμίζει ενέργεια και ευεξία και ταυτόχρονα σε χαλαρώνει!

Όντως το μασάζ στα πέλματα είναι σχεδόν μαγικό. Εσύ το ήξερες ότι από εκεί περνούν νεύρα που αντιστοιχούν σχεδόν σε όλα τα όργανα μας και πως με τα κατάλληλα πατήματα, είτε απαλύνεις τον πόνο σε αυτά, είτε τα ενεργοποιείς, τα “ξυπνάς” και αυτά λειτουργούν καλύτερα;

Θεραπεύτηκα από τους πόνους και τους πονοκεφάλους. Ανακουφίστηκα από την πρώτη κιόλας συνεδρεία, όμως δεν σταμάτησα και αυτό…γιατί η πρόληψη είναι η καλπύτερη θεραπεία!

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, είτε πονάτε και ψάχνετε τρόπο ν ανακουφιστείτε, είτε απλά θέλετε να νιώσετε πιο υγιείς, πιο ζωντανοί, πιο χαρούμενοι…

Ζήστε το θαύμα της Ρεφλεξολογίας στο Blink Beauty στη Ν.Ιωνία!

Διεύθυνση: Ραιδεστού 43 με Μαιάνδρου (διαγώνια από το τσιπουράδικο “Μπόκος”.

Τηλέφωνο: 24210 81126 και 6985035512

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις