ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αυτοί οι 4 Βολιώτες έκαναν τη κρίση ευκαιρία και ξεχώρισαν το 2017!

Αυτοί οι 4 Βολιώτες έκαναν τη κρίση ευκαιρία και ξεχώρισαν το 2017!

Δώρα Μιχαήλ

Οι Βολιώτες βάζουν τα γυαλιά σε πολλούς άλλους…

Με φρέσκες ιδέες, με φαντασία, επιμονή, υπομονή, ρίσκο και επιστρέφοντας στο πρωτογενή τομέα, κατάφεραν να δημιουργήσουν εκπληκτικά προϊόντα ποιότητας, με κάποιους από αυτούς να έχουν ξεκινήσει ήδη τις εξαγωγές και στο εξωτερικό!!!

Ο Χρήστος Χρόνης με το τσάι του, Philosophia!!! Τσάι του βουνού, που συσκευάστηκε και ήδη θα το βρεις σε αγορές του εξωτερικού!

xronis

Ο Μιχάλης και η Τζένη Ευθυμίου, που δημιούργησαν το πρώτο Τυροκομείο μέσα στη πόλη. Τυροκομείο Ευθυμίου!!! Γευστικότατη φέτα και υπέροχα γιαουρτάκια που κάνουν θραύση!

tyri2

Η Οικογένεια Αγγελή και ειδικότερα ο Ευθύμης Αγγελής, που συσκεύασε τον φυσικό χυμό ρόδι, με ρόδια παραγωγής τους, χωρίς περιττές ουσίες, χωρίς ζάχαρη, χωρίς συντηρητικά. Το προϊόν του κερδίζει συνεχώς έδαφος και όσοι το δοκίμασαν έγιναν ένθερμοι υποστηρικτές τους!
agg

Οι νεαροί, που άνοιξαν το πρώτο εργαστήρι ζυμαρικών μέσα στον Βόλο. Ζυμαρικά Βολιώτικα γευστικά και ποιοτικά που ευχόμαστε γρήγορα να βρεθούν στα ράφια όλης της χώρας και όχι μόνο! “Μόδι” καλό ταξίδι…

modi

Εννοείται πως τους στηρίζουμε και εννοείται πως είναι καλό να γίνουν παράδειγμα ελπίδας! Η Ελλάδα μας και ο Βόλος έχει ευκαιρίες, αρκεί να τις κυνηγήσεις, να δουλέψεις πολύ και να ρισκάρεις!

Σας ευχαριστούμε όλους που μας κάνετε περήφανους!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις