ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στάθης & Γιάννης Παπαθεοχάρης, όπως λέμε καλοί επαγγελματίες!

Στάθης & Γιάννης Παπαθεοχάρης, όπως λέμε καλοί επαγγελματίες!

Newsroom

Δεν έχω καλύτερο από το να βλέπω νέους ανθρώπους σ επιχειρήσεις με ιδιαίτερες δυσκολίες και ανταγωνισμό, να ξεχωρίζουν για την εργατικότητά τους, το ήθος τους, τη συνέπεια τους και τον σεβασμό στο πελάτη τους!

Γνώρισα πρόσφατα τον Στάθη και τον Γιάννη Παπαθεοχάρη, συνεχίστες της πασίγνωστης επιχείρησης “Φράγκος-Βατάλας” που για χρόνια έγραφε τη δική της ιστορία στην παραλία της πόλης μας!

Το 2005 πήραν την επιχείρηση και το 2009 μεταφέρθηκαν στον σημερινό τους τεράστιο χώρο, απ όπου εξυπηρετούν ιδιώτες, αλλά κυρίως άλλους επαγγελματίες, με ευγένεια, ειλικρίνεια και πάντα με ποιότητα!

Ότι εργαλείο μπορείς να φανταστείς και να χρειαστείς, βιομηχανικά και ναυτιλιακά αναλώσιμα και τόσα άλλα προϊόντα που χρειάζονται ειδικές γνώσεις και τεχνογνωσία για να δώσεις στον πελάτη αυτό ακριβώς που χρειάζεται και να μείνει ευχαριστημένος!

Επενδύοντας λοιπόν στην τεχνογνωσία, έχουν κοντά τους τον Κώστα, που εδώ και δεκαετίες έχει τεράστια εμπειρία στον χώρο και παλιότερα εργαζόταν για τους “Φράγκος-Βατάλας”, ενώ και οι ίδιοι ψάχνονται πολύ, διαβάζουν πολύ και έχουν πρώτοι ότι κυκλοφορεί!

Όχι, όταν έχεις στην αγορά σου την επιλογή “Παπαθεοχάρης” δεν τολμάς ούτε καν να σκεφτείς να πας σε καμιά μεγάλη αλυσίδα και να πάρεις κάτι κατώτερο ως εργαλείο, αφού εκεί θα βρεις την άριστη ΄προσωπική επαφή, την επικοινωνία, το άριστο προϊόν και ταυτόχρονα μοναδικές τιμές!

Θα τους βρεις στην Χατζημιχάλη 8!

Τηλέφωνο:
2421 085985

Παιδιά, χάρηκα τόσο πολύ που σας γνώρισα. Με γεμίσατε αισιοδοξία και πίστη. Νέοι, ικανοί και δουλευταράδες…όλο το μέλλον σας ανήκει!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις