ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μη ντυθείς νυφούλα, αν δεν δοκιμάσεις τα δικά τους νυφικά!

Μη ντυθείς νυφούλα, αν δεν δοκιμάσεις τα δικά τους νυφικά!

Newsroom

Είχαμε μια φωτογράφιση με concept γάμου!

Δεν το σκέφτηκα καν, πήρα τηλέφωνο στον Οίκο Λυδία, στην 28ης Οκτωβρίου πίσω από τον Άγιο Νικόλαο και τους είπα, διαλέξτε εσείς για εμένα 2-3 νυφικά και έρχομαι να τα πάρω!!!

Δεν ήθελα καν να τα δω! Γιατί; Γιατί τους εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια, γιατί όλα τους τα νυφικά είναι υπέροχα και μαγικά και γιατί αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν σαν επαγγελματίες, είναι ότι με το που σε δουν ξέρουν τι θες, τι σου αρέσει και τι σου πηγαίνει και αυτό θα κάνει τόσο εύκολη την επιλογή σου!

Άνθρωποι με γούστο και φινέτσα, νυφικά διαλεγμένα με ταλέντο, αφού έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια ποιοτική και υπέροχη συλλογή, για κάθε γυναίκα, κάθε προσωπικότητα και κάθε στιλ!

Το λέω ξανά και ξανά και θα το πω ξανά: Δεν χρειάζεται να γυρίσεις πολλά καταστήματα να κουραστείς και να χάσεις χρόνο, εκεί θα βρεις τα πάντα και κυρίως ανθρώπους που θα διευκολύνουν την επιλογή σου!

Άκουσε με, θα στο πω με αγάπη, μη γίνεις νυφούλα αν δεν πας από το Λυδία!!!

Η ώρα η καλή να είναι….

Τηλέφωνο: 24210 59980

ΥΓ.Τα παπούτσια είναι χειροποίητα, από το κατάστημα Dali’s στην Αντωνοπούλου μεταξύ της Δημητριάδος και της Ερμού, ενώ το μακιγιάζ από την μοναδική Μαριάννα Βορνίτη.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις