ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Cityzen αναβαθμίζει το Parking στην πόλη και συμβάλλει στην ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης

Η Cityzen αναβαθμίζει το Parking στην πόλη και συμβάλλει στην ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης

Newsroom

Η Cityzen, η #1 εταιρεία Parking με 33 παρκινγκ και 15.720 θέσεις ξεκίνησε τη λειτουργία του υπαίθριου χώρου στάθμευσης Cityzen Λιμάνι Βόλος Τελωνείο για να προσφέρει άνεση και αξία στην καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και να αναβαθμίσει τη ταξιδιωτική εμπειρία των τουριστών του Βόλου.

Οι χαμηλές τιμές στάθμευσης και οι καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες δίνουν τη δυνατότητα τόσο στους μηνιαίους (μόνιμοι) όσο και στους διερχόμενους (περιοδικοί – έκτακτοι) πελάτες ναπαρκάρουν στον χώρο στάθμευσης Cityzen Λιμάνι Βόλος Τελωνείο σε χαμηλή τιμή, κάνοντας έτσι το parking μία οικονομική και εύκολη υπόθεση.

Ακολουθώντας τον ρυθμό εξέλιξης της τεχνολογίας, δημιούργησε τη μοναδική εφαρμογή εταιρείας Parking στην Ελλάδα αναβαθμίζοντας έτσι την εμπειρία στάθμευσης, μέσω των καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών που προσφέρει:

  • Πλέον οι οδηγοί μπορούν  να εξασφαλίσουν ακόμη χαμηλότερη τιμή, κλείνοντας θέση parking μέσω του Cityzen app με έκπτωση 20%.

Η Cityzen θέλοντας να στηρίξει τους φοιτητές, δημιούργησε έναν ειδικό τιμοκατάλογο ημερήσιας και μηνιαίας στάθμευσης κάνοντας την μετακίνηση τους στη σχολή γρήγορη και οικονομική.

Ο Βόλος υποδέχεται κάθε χρόνο πολλούς φοιτητές και για αυτόν το λόγο η Cityzen θέτει σε ισχύ, και στο χώρο στάθμευσης Cityzen Λιμάνι Βόλος Τελωνείο, τον ειδικό τιμοκατάλογο studentparking.

  • Οι φοιτητές μπορούν να παρκάρουν χωρίς ταλαιπωρία με πολύ χαμηλή τιμή στάθμευσης, βγάζοντας την ειδική κάρτα χρέωσης με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας.

Το λιμάνι του Βόλου είναι πόλος έλξης για ολοένα και περισσότερους τουρίστες. Τα καθημερινά δρομολόγια που συνδέουν την Ελλάδα με τις Βόρειες Σποράδες και οι συνεχείς αφίξεις τουριστών και μεγάλων κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της πόλης, καθιστούν αναγκαία την ύπαρξη του χώρου στάθμευσης Cityzen Λιμάνι Τελωνείο Βόλος που βοηθά στην αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης.  

Η Cityzen συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουρισμού σε συνεργασία με τις εταιρείες ενοικίασης ιστιοπλοϊκών σκαφών που έχουν έδρα το λιμάνι του Βόλου. Οι τουρίστες που επιλέγουν να κάνουν τις διακοπές τους με ιστιοπλοϊκό στον Παγασητικό Κόλπο, στις Σποράδες και στον Βόρειο Ευβοϊκό, επωφελούνται από αυτή τη συνεργασία απολαμβάνοντας χαμηλές τιμές στάθμευσης στο σταθμό Cityzen Λιμάνι Βόλος Τελωνείο.

Επιπλέον,  η Cityzen Parking & Services ανακοίνωσε πρόσφατα με χαρά και ικανοποίηση, τη συνεργασία της με τα ΚΤΕΛ Βόλου σε μια κοινή προσπάθεια να απαλλάξουν την πόλη του Βόλου από ένα μεγάλο βάρος στο κυκλοφοριακό και στους διαθέσιμους χώρους στάθμευσης.

Από την 1η Ιουλίου, τα 50 μεγάλα λεωφορεία των ΚΤΕΛ Βόλου όταν δεν εξυπηρετούν επιβάτες, βρίσκουν εύκολα χώρο στάθμευσης στον ειδικό χώρο Cityzen Λιμάνι Βόλος Τελωνείο.

Με τον τρόπο αυτό, η συνεργασία Cityzen Parking & Services με τα  ΚΤΕΛ Βόλου, προσφέρει στους πολίτες του Βόλου αλλά και στους επισκέπτες της πόλης, αντίστοιχες άνετες θέσεις parking και -κυρίως- διευκολύνει την κίνηση των αυτοκινήτων στις ώρες αιχμής.

Τα ογκώδη οχήματα δεν θα σταθμεύουν πλέον στους δρόμους του Βόλου αλλά στους σύγχρονους χώρους της Cityzen Parking & Services.

Με τη Cityzen Parking & Services, οι οδηγοί μπορούν ξεκινήσουν ευχάριστα την ημέρα τους στο Βόλο σταθμεύοντας το όχημά τους εύκολα, γρήγορα και οικονομικά! 

Κατέβασε σήμερα το Cityzen app και κέρδισε 20% έκπτωση στο parking!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις