ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Κατερίνα επιστρέφει στις ρίζες της, με γάμους και βαπτίσεις…του ονείρου!

Η Κατερίνα επιστρέφει στις ρίζες της, με γάμους και βαπτίσεις…του ονείρου!

Newsroom

Η Κατερίνα Γεωργακοπούλου, είναι γνωστή στην πόλη του Βόλου, αφού η οικογένεια της μετρά πολλά πολλά χρόνια εμπορικής δραστηριότητας!

Χρόνια τώρα τους βρίσκετε με εκκλησιαστικά είδη και όχι μόνο στην Ερμού 117.

Ο γάμος και η βάπτισης όμως για την οικογένεια, δεν είναι κάτι καινούριο, αφού ο παππούς και η γιαγιά της Κατερίνας ξεκίνησαν έτσι, με κατάστημα ειδών για γάμο και βάπτιση, έτσι η Κατερίνα συνεχίζει την παράδοση, επιστρέφει κατά κάποιο τρόπο στις ρίζες της…

Ταλαντούχο πλάσμα, με την καλλιτεχνικότατα να πηγάζει από μέσα της με έντονη φαντασία και δημιουργικότητα, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μαζί τον γάμο και την βάπτιση των ονείρων σας!

Θα σας ακούσει, θα σας συμβουλέψει, θα σας δώσει και την δική της οπτική μαζί με πολλές ιδέες και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι….του ονείρου!

Ότι και αν έχεις σκεφτεί, ότι και αν έχεις δει, δείξε εμπιστοσύνη και μαζί θα το απογειώσετε!

Μόνο μη της ζητήσεις τα τρεμμένα, τα βαριέται, δεν τα θέλει, δεν τ αγαπάει, θέλει για κάθε πελάτισσα και κάθε πελάτη, το μοναδικό, το ξεχωριστό, το διαφορετικό…..

Και όλα αυτά;

Σε απίστευτες τιμές!

Αξίζει μια συνάντηση μαζί της….μια συνάντηση που δεν θα την μετανιώσεις ποτέ!

Εμπιστεύσου την Κατερίνα και το Forever Elite και θα επιστρέψεις ξανά εκεί, για τις επόμενες σημαντικές στιγμές της ζωής σου, όπως όλοι όσοι την εμπιστεύονται….

Και όπως μας λέει η ίδια, αυτό είναι το πιο υπέροχο συναίσθημα, η μεγαλύτερη ικανοποίηση και επιβράβευση της δουλειάς της, μιας δουλειάς που κάνει βάζοντας ψυχή και αφήνοντας στην καθεμία από αυτή κομμάτια τους ίδιου της του εαυτού!

Θα την βρείτε Ερμού 117

Τηλέφωνο: 24210 25896

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις