ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Επιτέλους η έρευνα αγοράς και το επιχειρησιακό marketing ήρθαν στον Βόλο!

Επιτέλους η έρευνα αγοράς και το επιχειρησιακό marketing ήρθαν στον Βόλο!

Newsroom

DM

Write Your Sucess Story!

Aπό τον Βόλο, για όλη την Ελλάδα, για πιο πετυχημένες επιχειρήσεις και πιο ευχαριστημένους-ικανοποιημένους καταναλωτές-πελάτες!

Θα λειτουργήσει τόσο ως “σωσίβιο”, όσο και ως “αερόστατο” για κάθε επιχείρηση ή εν δυνάμει επιχείρηση!

Ακολούθησε:
https://www.facebook.com/DM-Write-Your-Success-Story-107615290639834/

Ειδικότερα:

Η DM δημιουργήθηκε το 2019 από μια ομάδα νέων ανθρώπων, πετυχημένων επιχειρηματιών και επιστημόνων με ειδίκευση στην έρευνα, το επιχειρηματικό- επιχειρησιακό και το Digital Μarketing, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε μικρότερες και μεγαλύτερες επιχειρηματικές ομάδες, αλλά κυρίως σε εν δυναμει επαγγελματίες.

Η διαφορετικότητά της σε σχέση με κάθε άλλη αξιόλογη εταιρία που αναλαμβάνει διαφημιστικά-προωθητικά project είναι ότι δεν ακολουθεί απλά τα σωστά βήματα του μάρκετινγκ, αλλά δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προώθησης μιας επιχείρησης βάση ειδικών ερευνών που πραγματοποιούνται, ανά περιοχή, ανά καταναλωτικό κοινό και ειδικά για την υπηρεσία ή το προϊόν που ενδιαφέρει κάθε εν δυνάμει ή ενεργό επιχειρηματία.

Έτσι ο κάθε εν δυνάμει επαγγελματίας γνωρίζει από πριν αν η επιχείρηση που θέλει να δημιουργήσει ανταποκρίνεται σε αυτά που αναζητά το κοινό στ οποίο θ απευθυνθεί, αλλά ταυτόχρονα μέσα από την έρευνα έχει στα χέρια του ειδικά εργαλεία, όπως το να γνωρίζει από πριν τι θέλουν οι εν δυναμει πελάτες του, πως το θέλουν, τι τους ευχαριστεί, τι τους δυσαρεστεί και όχι μόνο.

Ο εν δυνάμει επιχειρηματίας έτσι, αξιολογώντας τα στοιχεία της έρευνας και γνωρίζοντας από πριν το καταναλωτικό κοινό του, ξέρει πως πρέπει να προχωρήσει επιχειρηματικά, αν πρέπει ν αλλάξει την ιδέα του, να την εμπλουτίσει ή ακόμα και να την εγκαταλείψει.

Ταυτόχρονα, μ εργαλείο τ αποτελέσματα της έρευνας, η ομάδα μας που που αποτελείται από Ανθρωπολόγους ερευνητές, επιχειρηματικούς συμβούλους, οικονομολόγους και ειδικούς στις διαδικτυακές καμπάνιες, στήνουν το απόλυτο και εξ αρχής πετυχημένο plan marketing για την επιχείρηση, ξέροντας σε βάθος το κοινό στ οποίο απευθύνονται.

Γνωρίζουμε που είναι οι πελάτες σας, γνωρίζουμε τι θέλουν ν ακούσουν και πως θέλουν να το ακούσουν, ξέρουμε τι τους λείπει, τι επιθυμούν, τι συγκρίνουν επιλέγοντας τις επιχειρήσεις, τι τους ευχαριστεί και τι τους οδηγεί στην επιλογή κάθε υπηρεσίας ή αγοράς ενός προϊόντος.

Η DM μπορεί ν αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στα χέρια κάθε επιχειρηματία, που θέλει να ενισχύσει το brand του ή να επεκταθεί, όπως και στα χέρια κάθε εν δυναμει επιχειρηματία, που εξ αρχής θα έχει στα χέρια του τον σωστό τρόπο να δημιουργήσει μια επιχείρηση πετυχημένη με μηδενικό ρίσκο, χωρίς άγχος και αποφεύγοντας κάθε πιθανότητα να χάσει χρόνο και χρήμα σε μια επιχειρηματική κίνηση που θα κοστίσει.

H DM αποτελεί επένδυση επιτυχίας, αφού τα επιστημονικά τεκμηριωμένα αποτελέσματα κάθε έρευνας που αναλαμβάνει, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο να γίνει κάτι λάθος ούτε κατά το στήσιμο της επιχείρησης, ούτε κατά την προώθηση της μέσα από τα Social Media, τα Μέσα Ενημέρωσης, αλλά και τις ειδικές καμπάνιες που δημιουργούμε διαδικτυακά και μη, με βάση πάντα το προϊόν ή την υπηρεσία και φυσικά με βάση το κοινό στ οποίο εσείς αποκλειστικά απευθύνεστε.

Γενικότερα η DM παρέχει:

-Ολοκληρωμένες έρευνες για το προϊόν σας ή τις υπηρεσίες σας, αλλά και για το πως σκέφτεται και τι επιθυμεί το κοινό της πόλης ή της χώρας στην οποία απευθύνεστε

– Ανάλυση της έρευνας, εξαγωγή των αποτελεσμάτων, προτάσεις των επιχειρηματικών μας συμβούλων ως προς το σωστό στήσιμο της επιχείρησης με βάση τ αποτελέσματα της έρευνας

– Οικονομική ανάλυση από τους Οικονομολόγους μας, για να πετύχετε το στήσιμο της επιχείρησης, με τα λιγότερα δυνατά κόστη, αφού έτσι και αλλιώς ρίσκο δεν υπάρχει, εγγυάται η ανάλυση των αποτελεσμάτων της έρευνας που προηγείται γι αυτό

-Ολοκληρωμένο marketing plan, πως και που θα διαφημιστείτε. Που είναι το κοινό σας, τι θέλει ν ακούσει το κοινό σας, ποιά μέσα πρέπει να χρησιμοποιήσετε με βάση τα στοιχεία της έρευνας

– Δημιουργία και διαχείριση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ της Social Media παρουσίας σας τους πρώτους δύο μήνες από την DM και ταυτόχρονη εκπαίδευση τόσο δική σας, όσο και του προσωπικού σας πάνω στο marketing που πρέπει ν ακολουθήσει η επιχείρηση τόσο στον χώρο διαδικτύου γενικότερα, όσο και στα social media ή στα παραδοσιακά μέσα.

Ειδικότερα και σε σύνοψη:

Αναλαμβάνοντας η DM την ανάπτυξη της υπάρχουσας επιχείρησης σας ή την έρευνα, την δημιουργία και την διαχείριση των πλάνων της εν δυνάμει επιχείρησης σας, έχετε ταυτόχρονη κάλυψη και υπηρεσίες από:

-Επιχειρηματικούς Συμβούλους
– Οικονομολόγους
-Ανθρωπολόγους- Ερευνητές
– Διαφημιστές
– Ειδικούς Μαρκετίστες

Η DM είναι η επένδυση που οφείλει κανείς να κάνει!

Η DM είναι το σωσίβιο και ταυτόχρονα το αερόστατο κάθε επιχείρησης ή εν δυνάμει επιχείρησης.

Γιατί;

Προλαβαίνει κάθε λάθος επιχειρηματική επένδυση, που μπορεί να μην αποδώσει. (Σωσίβιο)

Εξασφαλίζει τον σωστό τρόπο για να γίνει η επένδυση που θα οδηγήσει στην επιτυχία! (Σωσίβιο και Αερόστατο)

“Χτίζει” μαζί σας μέσω των καμπανιών προώθησης τον δρόμο προς την κορυφή! (Αερόστατο)

H DM σε περιμένει να πετάξεις μαζί της χωρίς ρίσκο!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις