ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δες από ποια εταιρεία έρχεται το πρώτο κινητό τηλέφωνο 5G

Δες από ποια εταιρεία έρχεται το πρώτο κινητό τηλέφωνο 5G

Newsroom

Η εποχή της 5G τεχνολογίας φτάνει τελικά στους καταναλωτές, καθώς η Huawei ξεκίνησε επίσημα το πρώτο της smartphone 5G – το Huawei Mate 20 X (5G). Εξοπλισμένη με τα τεράστια τερματικά 5G πολυλειτουργικών τερματικών της Huawei, το 7nm Balong 5000 και το Kirin 980, η πρωτοποριακή συσκευή διαθέτει άριστη συνδεσιμότητα 5G διατηρώντας παράλληλα τη δυνατότητα μεταφοράς προς 4G, 3G και 2G καθώς και άλλων συστημάτων δικτύου όπως SA (Standalone, 5G ανεξάρτητο δίκτυο) και NSA (Μη αυτόνομη, 5G μη-ανεξάρτητη δικτύωση) καθιστώντας το ένα ασύγκριτο 5G smartphone.

Το πρώτο κύμα δικτύων δικτύων 5G θα ταξινομηθεί ως μη αυτόνομο (NSA), το οποίο σημαίνει ότι τα δίκτυα 5G θα υποστηρίζονται από την υπάρχουσα υποδομή 4G. Ωστόσο, στην συνέχεια θα υπάρξει αλλαγή στο δίκτυο 5G Standalone (SA), το οποίο είναι η απόλυτη πραγματική λύση 5G.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Huawei Mate20 X (5G) είναι, ότι είναι το πρώτο παγκοσμίως smartphone 5G που λειτουργεί τόσο στην αρχιτεκτονική δικτύων SA (Standalone) όσο και στην NSA (Non-Standalone). Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό εάν είναι κάποιος χρήστης 5G το 2019, δεδομένου ότι διαφορετικές χώρες θα υιοθετήσουν την τεχνολογία σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις