ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γκίκας: Από το 1933 συνεχίζουν με δικές τους μοναδικές συνταγές!

Γκίκας: Από το 1933 συνεχίζουν με δικές τους μοναδικές συνταγές!

Newsroom

Γκίκας, ένα όνομα με ιστορία στον χώρο της αρτοποίας, αφού η οικογένεια μετρά σε αυτόν τον χώρο πολλά-πολλά χρόνια, έχοντας παρουσία στην πόλη μας από το 1933!

Γι αυτό και εμείς τους εμπιστευομάστε!

Λατρεύουμε το σταρένιο ψωμί του Δημήτρη Γκίκα, έχουμε χρόνια τώρα ξεχωρίσει την δική του μοναδική συνταγή και τους έχουμε δώσει τα συγχαρητήρια μας πολλές πολλές φορές!

‘Ομως εμείς φτάνουμε εκεί, στην γλυκιά μας Ελευθερία, στον Φούρνο ΓΚΙΚΑΣ, στην Αναλήψεως 150 και για πολλά ακόμα από τα είδη του ψωμιού τους!

Για το προζυμένιο, την τσιαπάτα, το λευκό πολυτελείας, το ολικής άλεσης και όχι μόνο, φτιαγμένα με μεράκι, αγάπη, εμπειρία και γνώσεις και το σημαντικότερο; Τα πιο ποιοτικά υλικά!!!

Αξίζει όμως να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το πολύσπορο χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη ιδανικό για όσους θέλουν να ελέγχουν το ζάχαρο, για όσους κάνουν δίαιτα ή αγαπούν την υγιεινή διατροφή. Πρόκειται για ένα ψωμί με ελάχιστο αλάτι και πλούσιο σε φυτικές ίνες που περιέχει νιφάδες βρώμης, λιόσπορο, λιναρόσπορο, κολοκυθόσπορο και φλοιό από κόκκους σιταριού!!!!

Αυτό το ψωμί χαρίζει μόνο απόλαυση και πλέον αποτελεί την μοναδική επιλογή για πολύ μεγάλο ποσοστό Βολιωτών που δεν το αλλάζουν με τίποτα!

Ανακαλύψτε το στον Γκίκα, στην Αναλήψεως 150…εκεί που η τέχνη του ψωμιού, έχει γίνει πια επιστήμη!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις