ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βολιώτες έφτιαξαν εφαρμογή για πολυκατοικίες που σαρώνει πανελλαδικά!

Βολιώτες έφτιαξαν εφαρμογή για πολυκατοικίες που σαρώνει πανελλαδικά!

Newsroom

Πέντε νέοι άνθρωποι έφτιαξαν μια εκπληκτική και σούπερ χρηστική εφαρμογή για πολυκατοικίες…

Εφαρμογή που σαρώνει πανελλαδικά!!!

Εμείς είμαστε διπλά περήφανοι ως Βολιώτες και αυτό γιατί, τα δύο από τα πέντε αυτά παιδιά, είναι από τον τόπο μας!

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ που έγινε για την σούπερ εφαρμογή που αλλάζει και διευκολύνει τις ζωές μας:

Μέσα στο χάος των διαχειρίσεων πολυκατοικιών, τους καυγάδες και την απροθυμία των κατοίκων να αναλάβουν την διαχείριση, μία startup εταιρεία έρχεται να ταράξει τα νερά και να δώσει πίσω στις γειτονιές και τις πολυκατοικίες τους την ηθική, την διαφάνεια , την νομιμότητα και την προστασία του κοινού συμφέροντος στη διαχείρισή τους. Δεν πρόκειται για προεκλογική εκστρατεία ή για κάποιο κίνημα που υπόσχεται μια ουτοπία, αλλά για την πρώτη cloud εφαρμογή, για τον ένοικο και τον διαχειριστή, αυτοματοποιημένης διαχείρισης κτιρίων, την polikatikia.gr.

Κατεβάζοντας το app στο κινητό και τον υπολογιστή ο ένοικος έρχεται σε επαφή με όλη την πολυκατοικία του μέσω των communities, αποκτά  πρόσβαση στο προφίλ του διαμερίσματός του και το ιστορικό του έχοντας την δυνατότητα να πληρώσει online με κάρτα τα κοινόχρηστά του. Επιπλέον μπορεί να επικοινωνεί με την διαχείριση και να ενημερώνει για βλάβες κοινόχρηστες ή ιδιόκτητες να κλείνει ραντεβού κλπ.

Η μεγάλη επανάσταση όμως έρχεται με την αυτοματοποιημένη διαχείριση που έχει στα χέρια του οποιοσδήποτε επιθυμεί να διαχειριστεί την πολυκατοικία του. Μέσα από το καινοτόμο app της polikatikia.gr τα κοινόχρηστα εκδίδονται αυτόματα, αποστέλλονται και ενημερώνονται τα οικονομικά βιβλία επιτόπου, η polikatikia.gr εκτιμά την βιωσιμότητα του ταμείου της διαχείρισης προτείνει λύσεις και αναλαμβάνει τις αντίστοιχες δράσεις βελτιστοποίησής του. Σε όλα αυτά ο διαχειριστής έχει πρόσβαση ρυθμιστική ανά πάσα στιγμή, μπορεί να ενημερώνεται άμεσα από οπουδήποτε για την οικονομική κατάσταση της διαχείρισης και το ιστορικό της, για τυχόν αναφερθείσες βλάβες από τους ενοίκους και την ανεύρεση των κατάλληλων ανεξάρτητων επαγγελματιών.

Συνδυάζοντας, λοιπόν, τις νέες τεχνολογίες με τις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής πραγματικότητας γίνεται αντιληπτό πως, μειώνοντας την παρέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα αλλά δίνοντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε όλους τους ένοικους και ιδιοκτήτες μιας πολυκατοικίας, η νέα αυτή ιδέα φέρνει πίσω στην διαχείριση πολυκατοικιών τις αρχές της ηθικής, της νομιμότητας και της διαφάνειας επαναφέροντας την εμπιστοσύνη μεταξύ των γειτόνων, μειώνοντας στο τέλος το κόστος των κοινοχρήστων.

Ενώ εταιρείες που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και στόχους με την polikatikia.gr έχουν ήδη ενταχθεί σε αυτή όλοι μπορούν να την γνωρίσουν μέσα από το site  https://polikatikia.gr/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις