ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αυτά είναι τα μελλοντικά αστέρια του ψαλιδιού στον Βόλο!

Αυτά είναι τα μελλοντικά αστέρια του ψαλιδιού στον Βόλο!

Newsroom

Είναι οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στον Βόλο!

Είναι μερικά από τα παιδιά του Τμήματος της Κομμωτικής!

Είναι τα μελλοντικά μας αστέρια!

Παιδιά με πάθος για τα μαλλιά, με όρεξη για γνώσεις και ταλέντο!

Στη φωτογραφία τους βλέπετε με την εκπαιδεύτρια τους την κ.Γεωργία Τούσια, που βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, αφού την αγάπησαν και τους αγάπησε!

Η Γεωργία είναι μια γυναίκα με πολλές γνώσεις στον χώρο της κομμωτικής, αγάπη για τα παιδιά, ταλέντο και χάρισα να μπορεί να μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις της με τον πιο εύκολο τρόπο!

Παιδιά, μπορείτε να είστε ήσυχοι, αφού με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις και εσείς… “κάθεστε” με την καλύτερη!

Να σημειωθεί ότι χθες στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στον Βόλο, πραγματοποιήθηκε ακόμα ένα Make Over για το περιοδικό Voliotises.gr και σε λίγες μέρες θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ακόμα μια αλλαγή!

Εκπαιδευτές και σπουδαστές του Τμήματος Ομορφιάς βάζουν τα δυνατά τους, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και τελικά καταφέρνουν να μεταμορφώνουν Voliotises που φεύγουν από εκεί νιώθοντας “άλλοι άνθρωποι” με νέα εικόνα και αυτοπεποίθηση στα ύψη!

Είναι μια διαδικασία που κάθε εβδομάδα χαρίζει χαρά και χαμόγελα σε γυναίκες της πόλης μας, ωστόσο κάνει ιδιαίτερα χαρούμενα και τα παιδιά, που μέσα απ όλο αυτό μαθαίνουν νέες τεχνικές ή βλέπουν πόσο δύναμη κρύβει η τέχνη τους και πόση χαρά μπορεί να δώσει!

Να τους θυμάστε γιατί θα γίνουν οι καλύτεροι!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις