ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ένας χώρος αναψυχής που δίνει χαρά σε όλη την οικογένεια!

Ένας χώρος αναψυχής που δίνει χαρά σε όλη την οικογένεια!

Newsroom

Eίτε παίζεις μπάλα για χόμπι, είτε θες τα παιδιά σου να μάθουν ποδόσφαιρο, είτε απλά ψάχνεις χώρο για παιδικό party ή κάπου να πιεις τον καφέ σου ήρεμη και τα παιδιά σου να παίζουν χαρούμενα, όλοι οι δρόμοι θα σε οδηγήσουν στο Athletes Club στην Διμηνίου 22!

Ένα υπέροχο γήπεδο για 5*5 και 8*8, για τα μεγάλα παιδιά, για εσένα που θες να παίξεις μπάλα με τους φίλους σου, αλλά και για τα μικρά μας παιδιά, που αγαπούν να κάνουν τα παιδικά τους party παίζοντας!

Και αν έχει κρύο ή βροχή, δεν πειράζει, αφού υπάρχει εσωτερικός χώρος ειδικά διαμορφωμένος και παιδαγωγός που απασχολεί τα παιδιά μας, όσο εμείς απολαμβάνουμε την περιποίηση τους και τον καφέ μας.

Είναι ένας χώρος που επιλέγουν συχνά και οι μανούλες! Μαζεύονται πίνουν το καφεδάκι τους- έχουν τέλειο καφέ- λένε τα νέα τους, χαλαρώνουν και βλέπουν τα παιδιά τους να παίζουν χαρούμενα στο γήπεδο!!!!

Ταυτόχρονα ενημερώνονται κιόλας για τα τμήματα εκγύμνασης που λειτουργούν στον ειδικό χώρο του Athletes Clun και έχουν αγκαλιαστεί με θέρμη.

Για ενημερώσου και εσύ….

Κορίτσια, σας ευχαριστούμε για τον όμορφο πολυχώρο που μας χαρίζεται και καλύπτει ταυτόχρονα όλες τις ανάγκες της οικογένειας, χαρίζοντας ευεξία, υγεία και….χαλάρωση!

Καλές δουλειές!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις