ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής: Γαλλικά επιδόρπια, νέες υφές και τεχνικές με χρήση PacoJet

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής: Γαλλικά επιδόρπια, νέες υφές και τεχνικές με χρήση PacoJet
Newsroom

Newsroom

Ο γνωστός και πετυχημένος pastry chef Βασίλης Κόκοβας με συνεργασίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, θα βρεθεί στον Βόλο μετά από πρόσκληση της εξειδικευμένης σχολής Le Gourmet για ένα μοναδικό σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, διάρκειας 7 ωρών, όπου θα έχετε την τύχη να μάθετε γαλλικά επιδόρπια με νέες υφές και τεχνικές με χρήση PacoJet όπως και πολλά άλλα που αναφέρονται στην αφίσα παρακάτω.

Πληροφορίες: Κωνσταντά 128

Τηλέφωνο: 24210 20118

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις