ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Λαμπερά εγκαίνια με συγκίνηση και χαρά- Πέτυχαν το ακατόρθωτο σε χρόνο ρεκόρ!

Λαμπερά εγκαίνια με συγκίνηση και χαρά- Πέτυχαν το ακατόρθωτο σε χρόνο ρεκόρ!

Newsroom

Πόσα συγχαρητήρια να δώσω σαν επαγγελματίας και πόσα ευχαριστώ σαν γυναίκα στο Nail Art Boutique, που άνοιξε μόλις πριν 2 μήνες στη Ν.Ιωνία και συγκεκριμένα στην Μαιάνδρου 74 και κατάφερε να αγαπηθεί μόλις από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας του, αφού από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες, δυσκολευόσουν να βρεις διαθέσιμο ραντεβού!!!!

Η Ματούλα Νάνου, έφτιαξε μια δυνατή ομάδα, από πολύ καλούς επαγγελματίες του χώρου, κορίτσια με βαθιά εμπειρία και αγάπη γι αυτό που κάνουν και κυρίως χαρούμενους και θετικούς ανθρώπους, διάλεξε και επιμένει σε αυτά, τα καλύτερα υλικά, δημιούργησε έναν πανέμορφο χώρο, που απολυμένεται, όπως και τα εργαλεία τους, πολλές φορές την ημέρα, σκέφτηκε και τις μανούλες δημιουργώντας έναν χώρο για να περνούν τον χρόνο τους τα παιδιά και όπως και να έχει…έκανε την διαφορά!

Ήταν αυτό που μας έλειπε, αυτό που όλες ψάχναμε!

Ένας όμορφος χώρος, που νιώθουμε ασφάλεια, δίπλα σε καλούς επαγγελματίες και χαρούμενους ανθρώπους!!!

Όλα αυτά, μαζί με το σημαντικότερο, την τέλεια δουλειά στα νύχια μας, τους οδήγησαν να βλέπουν ξανά και ξανά στον χώρο τους, τις γυναίκες που τους επισκέφθηκαν από την 1η εβδομάδα και τελικά έγιναν πιστές τους πελάτισσες, έχοντας δημιουργήσει με το Nail Art Boutique σχέσεις εμπιστοσύνης.

Λένε πως η δουλειά μας είναι η καλύτερη διαφήμιση και γι αυτό, όλο και περισσότερες γυναίκες επισκέπτονται τον χώρο για πρώτη φορά, βλέποντας τα νύχια από τις φίλες τους!

Τα λαμπερά τους εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες με πλήθος κόσμου να βρίσκεται εκεί, χαρίζοντας ολόψυχες ευχές για “καλές δουλειές”!

Μεταξύ τους είδαμε και την πρώην Υφυπουργό κα. Ζέττα Μακρή, ενώ ξεχωρίσαμε και την παρουσία της Διακοσμήτριας Σοφίας Αδάμ, που αγκαλιάστηκε σφιχτά με την Ματούλα, αφού μαζί δημιούργησαν αυτόν τον υπέροχο χώρο που όλες αγαπήσαμε!

Συγκινημένη η Ματούλα δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τον κόσμο, ενώ πλησιάζοντας την και ζητώντας της να μου πει δύο λόγια, μεταξύ άλλων σημείωσε: “Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μας στήριξε και μας στηρίζει. Πάνω απ όλα ευχαριστώ τα κορίτσια μου, τα κορίτσια του μαγαζιού για την αφοσίωση τους και την εξαιρετική δουλειά που κάνουν. Υπόσχομαι πως θα συνεχίσουμε δίνοντας βάση στην ασφάλεια, την υγιεινή, την καθαριότητα, πάντα με τα καλύτερα υλικά. Υπόσχομαι πως θα προσπαθώ να φέρνουμε στον χώρο μας όποια τάση και όποια τεχνική κυκλοφορεί, αφού θέλω συνεχώς να εξελισσόμαστε. Νιώθω μεγάλη χαρά σήμερα και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Σοφία Αδάμ που είναι εξαιρετική επαγγελματίας και άνθρωπος, όσο και στον σύζυγο μου, το στήριγμα μου, όπως και στην κόρη μας. Είναι μια υπέροχη μέρα σήμερα και γι αυτό ευθύνεται και το Majesticevents που με βοήθησε στην διοργάνωση των εγκαινίων μας.”

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις