ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στον Βόλο για τα χρυσά χέρια της Χρυσαφένιας! (ΦΩΤΟ)

Από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στον Βόλο για τα χρυσά χέρια της Χρυσαφένιας! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Ήταν το πάθος. Ήταν η αγάπη για την γυναίκα και την τέχνη. Ήταν το πείσμα.

Και είναι η απίστευτη δουλειά της, τα αποτελέσματά της και η συνεχόμενη εξέλιξη και εκπαίδευση της, που την έκαναν σε χρόνο ρεκόρ να αγαπηθεί και να αποτελεί στον χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ, επιλογή όχι μόνο για τις Βολιώτισσες, αλλά και για Αθηναίες και Θεσσαλονικές που φτάνουν στον χώρο τους, για ημιμόνιμο φρυδιών, χειλιών, eyeliner και όχι μόνο….

Με τη τεχνική της πούδρας, χωρίς πόνο και αίμα, χαρίζει στις γυναίκες που την εμπιστεύονται την καλύτερη κορνίζα για το πρόσωπο τους, αφού αυτό είναι το φρυδάκι για όλες μας, η κορνίζα μας!

Υπάρχουν γυναίκες που κάνουν την ίδια μέρα, κυρίως όσες έρχονται από μακριά και φρυδάκια και χείλη και γραμμή eyeliner για να ξεμπλέξουν μια και έξω με το μακιγιάζ!

Για να ξυπνάν κάθε πρωί όμορφες, φρέσκες και περιποιημένες!

Είμαι πολύ περήφανη γι αυτό το κορίτσι και την εξέλιξη της, γιατί πραγματικά αγαπά αυτό που κάνει, πραγματικά αγαπάει τις γυναίκες και η εξέλιξη της είναι τρομακτικά γρήγορη!

Μίλα μαζί της, δες δουλειές της στα προσωπικά της προφίλ στο instagram και όχι μόνο και εμπιστεύσου τα χρυσά χέρια της Χρυσαφένιας, που εμπιστεύονται πλέον γυναίκες απ όλη την Ελλάδα!

Θα την βρεις Ιωλκού 312 στον Βόλο.

Τηλέφωνο: 2421400044

Instagram: xrysafenia_polidouli

Facebook: https://www.facebook.com/xrysafo/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις