ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Λαρισαίος που νίκησε την ανεργία με ένα τρίκυκλο!

Ο Λαρισαίος που νίκησε την ανεργία με ένα τρίκυκλο!
Newsroom

Newsroom

Ονομάζεται Νίκος Ζεϊμπέκης και αν είστε φίλος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στη Λάρισα, αποκλείεται να μην τον γνωρίζετε από την μακρά του ποδοσφαιρική καριέρα (αγωνίζεται ακόμη στα Βούναινα αν και ξεπέρασε τα 40) σε πολλές ομάδες του νομού, ως τερματοφύλακας.

Ο Νίκος ταλαιπωρήθηκε όπως χιλιάδες άλλοι στη Λάρσα τα τελευταία χρόνια από τη μάστιγα της ανεργίας, με αποτέλεσμα να σκέφτεται ακόμη και τη φυγή στο εξωτερικό.

Ένας φίλος του όμως, του έδωσε μία ιδέα που έμελλε να του αλλάξει τη ζωή: Να στήσει μία επιχείρηση πώλησης τυροπιτοειδών με ένα τρίκυκλο, κάτι που μέχρι σήμερα δεν υπήρχε στην πόλη.

Έτσι, ο Νίκος Ζεϊμπέκης, αγόρασε ένα τρίκυκλο και με τη συνδρομή του πατέρα του, το μετέτρεψε σε όχημα μεταφοράς πιτών και σφολιατών, τις οποίες πωλεί καθημερινά σε διάφορα σημεία της πόλης, ακόμη κι έξω από σχολεία.

Το τρίκυκλο κοσμείται από το brand της εταιρείας, το οποίο είναι “Ζέμπε ο Παριζιάνος”. Γιατί Παριζιάνος; Γιατί λατρεύει το Παρίσι, αν κι ακόμη δεν έχει καταφέρει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να το επισκεφθεί με τη σύζυγό του.

Με διαρκή δουλειά και πάνω απ’ όλα ποιοτικά προϊόντα, ο “Παριζιάνος” από τη Λάρισα, κατάφερε να κερδίσει την αγορά και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών που καθημερινά τον προτιμούν για το πρωινό τους

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις