ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Από την Μαγνησία, έγινε Δήμαρχος στη Γερμανία!

Από την Μαγνησία, έγινε Δήμαρχος στη Γερμανία!
Newsroom

Newsroom

Ο Γιάννης Ντελάκος, γιος μετανάστη από τον Βόλο, κέρδισε με 65,5% τις δημοτικές εκλογές στον γερμανικό δήμο

Ο Γιάννης Ντελάκος, παιδί μετανάστη από τα Κανάλια Μαγνησίας, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του στην περιοχή Ηolzgerlingen στο ομοσπονδιακό κρατίδιο Baden – Württemberg στη Νότια Γερμανία και να εκλεγεί δήμαρχος με το συντριπτικό ποσοστό του 65,5%.

Πριν από λίγες μέρες η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» είχε ολόκληρο αφιέρωμα στον Καναλιώτη δήμαρχο του εξωτερικού, μετά τη δημοσιογραφική αποστολή που έγινε στο Ηolzgerlingen με επικεφαλής τον δημοσιογράφο Σπύρο Σίγουρο.

Ο Γιάννης Ντελάκος είναι μετανάστης δεύτερης γενιάς στη Γερμανία. Στο Baden – Württemberg γνώρισε τη σύζυγό του, παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο αγόρια. Το 2013 το δημοτικό συμβούλιο του ομώνυμου δήμου τον εξέλεξε ομόφωνα διευθυντή των οικονομικών του Δήμου.

Από την κατοχύρωση της θέσης του διευθυντή των οικονομικών του Δήμου μέχρι την εκλογή του ως δημάρχου δεν πέρασαν παρά λίγα χρόνια. Οι δημότες βρήκαν στο πρόσωπό του έναν πολύτιμο συμπαραστάτη σε διάφορα ζητήματα που τους απασχολούσαν και έτσι όταν έθεσε υποψηφιότητα εκλέχτηκε με το συντριπτικό ποσοστό του 65,5%. 

findgr.de

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις