ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πίσω από κάθε μεγάλο άντρα κρύβεται μια μεγάλη γυναίκα!

Πίσω από κάθε μεγάλο άντρα κρύβεται μια μεγάλη γυναίκα!
Newsroom

Newsroom

Ναι, είναι γεγονός ότι πίσω από κάθε μεγάλο άντρα κρύβεται μια μεγάλη γυναίκα!

Ακόμα ένα βραβείο για τον Δήμο Βόλου. Ένα βραβείο που παρέλαβε ο ο Συντονιστής Βιώσιμης Κινητικότητας, Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός κ. Κωνσταντίνος Καραγιάννης, γνωστός στη πόλη μας, γνωστός για την προσφορά του, αφού δεν είναι ότι εργάζεται τυπικά ως μηχανικός στο Δήμο, αλλά δίνει σώμα και ψυχή, χωρίς ωράρια, χωρίς όρια….για τον Βόλο που αγαπά και θέλει να τον βλέπει να εξελίσσεται και να ομορφαίνει.

Στη βράβευση, βρέθηκε μαζί του, εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή, η Πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Βόλου κυρία Ιωάννα Ζωμένου που τυγχάνει και σύζυγος του.

Ένα ζευγάρι πρότυπο. Ένα ζευγάρι που αγαπά τους Βολιώτες και τον Βόλο στη πράξη. Ο μεν πρώτος μέσα από την επιστήμη του δίνει τον καλύτερο εαυτό του καθημερινά, ενώ η δεύτερη στηρίζει τον σύζυγο και δίνει τον δικό της αγώνα από το μετερίζι της πολιτικής, έχοντας φυσικά και αυτή την στήριξη του συζύγου της!

Τι πιο όμορφο από το να βλέπεις ένα ζευγάρι, με κοινό στόχο. Με στόχους δημιουργίας. Ζευγάρι με κοινούς αγώνες και αποτελεσματικότητα.

Σαν γυναίκα νιώθω περήφανη για την κ.Ζωμένου, γιατί με αξιοπρέπεια, ήθος, μεγαλοψυχία και στερώντας χρόνο από την οικογένεια της, ξέρω πως είναι πάντα, παντού παρούσα προσπαθώντας να βοηθήσει και να δώσει λύσεις.

Σα γυναίκα νιώθω θαυμασμό όμως και για τον κ.Καραγιάννη, όχι μόνο για όσα προσφέρει στη πόλη μας, χωρίς να φαίνεται, αφού συνήθως οι πολιτικοί προϊστάμενοι είναι αυτοί που φαίνονται και καρπώνονται τα έργα, αλλά γιατί είναι από αυτούς τους ακομπλεξάριστους άντρες, τους μη ανασφαλής, που χαίρονται για την εξέλιξη της γυναίκας τους, που νιώθουν περήφανοι γι αυτήν, που την θαυμάζουν και την στηρίζουν σε κάθε βήμα!!!!

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από τα να εμπνέει ο ένας τον άλλον, να τον στηρίζει και να τον βοηθά να εξελίσσεται σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας. Για εμένα είναι η χρυσή συνταγή ενός πετυχημένου γάμου, που συνεισφέρει σε όλη τη κοινωνία.

Μπράβο σας παιδιά, αξίζουν τα καλύτερα για εσάς και την οικογένεια σας και μας αξίζετε και οι δύο. Αξίζετε σε όλους εμάς που αγαπάμε να βλέπουμε τη πόλη μας προοδεύει!

Επανέρχομαι λοιπόν στη νέα βράβευση για τον Δήμο Βόλου:

Η Τελετή Βράβευσης των Δέκα Κορυφαίων Ελληνικών Συμμετοχών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας του 2018, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής στην Αθήνα και συνδιοργανώθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, το Πράσινο Ταμείο και την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Ο Δήμος Βόλου βραβεύτηκε για την ολοκληρωμένη σειρά δράσεων και εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας και διοργανώθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία από την αρμόδια Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας, καθώς και για την συστηματική προσπάθεια προώθησης των αρχών της Βιώσιμης Κινητικότητας σε κάθε επίπεδο.

Το βραβείο παρέλαβε από τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γιώργο Δημαρά, ο Συντονιστής Βιώσιμης Κινητικότητας, Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός κ. Κωνσταντίνος Καραγιάννης. Στην εκδήλωση παρέστη εκ μέρους του Δήμου Βόλου, η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δ.Ε. Βόλου κ. Ιωάννα Ζωμένου. Ο κ. Καραγιάννης, συνεχάρη και ευχαρίστησε τους διοργανωτές τονίζοντας πως «ο Δήμος Βόλου πρωτοπορεί, αποτελώντας των πρώτο Δήμο στην Ελλάδα που έχει συστήσει διακριτή Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας, έχοντας εγκαίρως διαγνώσει τον ιδιαίτερο ρόλο που μπορεί αυτή να διαδραματίσει στην διαμόρφωση μίας σύγχρονης ευρωπαϊκής πόλης.

Υπό διαμόρφωση βρίσκεται ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο βιώσιμης αστικής κινητικότητας, στους άξονες του οποίου εντάσσεται το σύνολο των έργων που ήδη υλοποιούνται ή είναι έτοιμα να ξεκινήσουν, όπως οι νέοι σύγχρονοι κυκλικοί κόμβοι, η διαμόρφωση του νέου δικτύου ποδηλατοδρόμων, το αυτόματο σύστημα διάθεσης ποδηλάτων, οι αστικές αναπλάσεις με έμφαση στην αποκατάσταση της προσβασιμότητας, η προώθηση της καινοτομίας και πολλά άλλα»

Σημειώνεται ότι βασικό κριτήριο για τη βράβευση του Δήμου Βόλου, πέραν των σημαντικών τεχνικών έργων που υλοποιούνται, αποτέλεσε η επιτυχής υιοθέτηση του φετινού συνθήματος “mix & move – συνδυάζω & μετακινούμαι”, καθώς πραγματοποιήθηκαν οργανωμένες μαζικές μετακινήσεις με όλους του πιθανούς εναλλακτικούς προς το Ι.Χ. τρόπους, όπως περπάτημα, ποδηλασία, χρήση λεωφορείου αλλά και τρένου. Το νέο βραβείο έρχεται να προστεθεί στα δύο ακόμη ιδιαίτερα σημαντικά βραβεία που κατακτήθηκαν στο πλαίσιο των BEST CITIES AWARDS, για την κατασκευή των κυκλικών κόμβων και τη μελέτη του νέου δικτύου ποδηλατοδρόμων, αναδεικνύοντας την πόλη του Βόλου ως μία εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών πόλεων στον τομέα της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.

Φωτό: Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γεώργιος Δημαράς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. κ. Θεόδωρος Γκοτσόπουλος, η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δ.Ε. Βόλου κ. Ιωάννα Ζωμένου, και ο Συντονιστής Βιώσιμης Κινητικότητας, Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός κ. Κωνσταντίνος Καραγιάννης.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις