ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το 3ο Φεστιβάλ Πηλιορείτικης Γαστρονομίας επιστρέφει στην Φάρμα Καραϊσκου

Το 3ο Φεστιβάλ Πηλιορείτικης Γαστρονομίας επιστρέφει στην Φάρμα Καραϊσκου
Newsroom

Newsroom

Για τρίτη χρονιά η γιορτή της πηλιορείτικης γαστρονομίας επιστρέφει στις εγκαταστάσεις της πρώτης πιστοποιημένης αγροτουριστικής φάρμας στην Θεσσαλία με πάνω από 30 τοπικοί παραγωγοί να συμμετάσχουν στην γαστρονομική γιορτή.

Για δύο ημέρες η «καρδιά» του Πηλίου θα «χτυπά» ξανά στην Πορταριά σε μια γιορτή με σκοπό την ανάδειξή της πηλιορείτικης γαστρονομίας και των τοπικών παραγωγών. Τοπικά παραδοσιακά προϊόντα από το Πήλιο, συνταγές, βραδιά γευσιγνωσίας και οινογνωσίας συνθέτουν το σκηνικό της γαστρονομικής γιορτής.

Με βασικό «συστατικό» την αγάπη για την Ελληνική κουζίνα, και ειδικότερα την Πηλιορείτικη που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, το Φεστιβάλ φιλοδοξεί και πάλι να φέρει κοντά στο ευρύ κοινό τον γευστικό πλούτο και τα προϊόντα της περιοχής του Πηλίου.

Η συνεργασία με τον φορέα πολιτισμού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού, «Μαγνήτων Κιβωτός» για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος» συνεχίζεται και την φετινή χρονιά.

Το φεστιβάλ την φετινή χρονιά τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων: https://www.facebook.com/events/395105742786964

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις