ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ημερίδα για τους εμπόρους του Βόλου παρουσία του τ.Υπουργού Γ.Μαυραγάνη

Ημερίδα για τους εμπόρους του Βόλου παρουσία του τ.Υπουργού Γ.Μαυραγάνη
Newsroom

Newsroom

Ημερίδα για εμπόρους και επαγγελματίες

 « Η  μείωση της φορολογίας και πως αυτή θα αποτελέσει εφαλτήριο για την ανάπτυξη»

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου διοργανώνει ημερίδα για όλους τους συναδέλφους εμπόρους κι επαγγελματίες  με θέμα: « Η  μείωση της φορολογίας και πως αυτή θα αποτελέσει εφαλτήριο για την ανάπτυξη», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 κι ώρα 18:30 στην αίθουσα του Park Hotel (Δεληγιώργη 2, Βόλος). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Κεντρικός ομιλητής, ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Μαυραγάνης.

Τη συζήτηση συντονίζει η πρώην Υφυπουργός Υγείας κα Ζέττα Μ. Μακρή

Ο κ. Γιώργος Μαυραγάνης υπήρξε πρώην Υφυπουργός Οικονομικών γεννήθηκε στην Πάτρα το 1965. Σπούδασε στο Πρότυπο Λύκειο πατρών και στη συνέχεια στην Αθήνα (Νομική).

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Γενικός Διευθυντής Φορολογικού Τμήματος KPMG, Επισκέπτης Επίκουρος Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (2008-10). Κάτοχος διδακτορικού (1992) και Master (1989) από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (UCL) και πτυχίου του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1987).

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1992 ως νομικός και φορολογικός σύμβουλος εταιρειών, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με της εταιρείες συμβούλων Deloitte (μέχρι το 1995) και KPMG (μέχρι το 2001). Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και στη συνέχεια εταίρος της δικηγορικής εταιρείας «Κ. Παπακωστόπουλος & Συνεργάτες» μέχρι το 2005 και στη συνέχεια εργάστηκε σε ελληνικό όμιλο μέχρι το τέλος του 2006 οπότε επέστρεψε στην KPMG.

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1990, της Ένωσης Ελλήνων Εμπορικολόγων, της Διεθνούς Φορολογικής Ένωσης (International Fiscal Association – IFA) και επιστημονικός συνεργάτης του International Bureau of Fiscal Documentation (IBFD) σε εκδόσεις που αφορούν τη φορολογία στην Ελλάδα (The Taxation of Companies in Europe, European Tax Handbook, European Corporate Tax Law, Transfer Pricing Database). Έχει εκτεταμένη εμπειρία στο φορολογικό δίκαιο (φορολογία εταιρειών, διεθνές φορολογικό δίκαιο, φορολογικό δίκαιο της ΕΕ, φορολογικές δίκες κλπ.) και εμπορικό δίκαιο (συγχωνεύσεις, εξαγορές, ιδιωτικοποιήσεις, έργα παραχώρησης, κλπ.). Έχει δημοσιεύσει αρκετά άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά (European Taxation, Intertax, Bulletin for International Taxation /Fiscal Documentation, International Transfer Pricing Journal) και έχει συμμετάσχει σε συμβουλευτικά έργα που αφορούν μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης το Volonakinews.gr & το Ροταριανό Όμιλος Βόλου.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις