ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ήπιατε και μεθύσατε; Εταιρία αναλαμβάνει να σας πάει σπίτι σας!

Ήπιατε και μεθύσατε; Εταιρία αναλαμβάνει να σας πάει σπίτι σας!
Newsroom

Newsroom

Μέχρι τώρα ξέραμε το ντελίβερι φαγητού, το ντελίβερι καφέ ακόμα και ντελίβερι γλυκών ή ντελίβερι σούπερ μάρκετ, αλλά ντελίβερι… ανθρώπων δεν είχαμε ξανακούσει, τουλάχιστον εδώ στη Λάρισα.

Κι όμως έγινε και αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, στην πόλη μας έχει μόλις ανοίξει μια εταιρία διανομής η οποία προσφέρει διάφορες υπηρεσίες που στα μέρη μας δεν έχουμε ξαναδεί.

Στην Λάρισα λοιπόν κυκλοφορούν διαφημιστικά φυλλάδιά της εν λόγω εταιρίας, τα οποία αναφέρουν πως προσφέρει συνηθισμένες κατά τα άλλα υπηρεσίες όπως, παραλαβή-παράδοση δεμάτων από ΚΤΕΛ, μίνι courier εντός ορίων πόλης, παραλαβή παράδοση δώρων, φαρμάκων, ιατρικών εξετάσεων, διανομή φυλλαδίων, πληρωμή λογαριασμών, μεταφορά δεμάτων σε Λάρισα και εκτός πόλης. Καλά μέχρι εδώ, ακούστε όμως και την συνέχεια…

«Συνοδεύουμε το παιδί σας σε διάφορες δραστηριότητες, όπως πχ κολυμβητήριο κλπ, αν σας έτυχε κάτι έκτακτο» αναφέρει το φυλλάδιο και σίγουρα αυτό θα λύσει τα χέρια πολλών πολυάσχολων γονέων, όμως το κερασάκι στην …τούρτα είναι η τελευταία υπηρεσία που προσφέρει η συγκεκριμένη εταιρία.

Οι άνθρωποι έχουν σκεφτεί το απίθανο: «Είστε καλεσμένοι σε εκδήλωση ή μυστήριο και θέλετε να πιείτε λίγο παραπάνω; Κατόπιν συνεννόησης σας γυρίζουμε με ασφάλεια στο σπίτι σας» Αναφέρει κάτω κάτω το φυλλάδιο!

Με λίγα λόγια μας κάνουν ντελίβερι στο σπίτι μας και με ασφάλεια…

Για να ακριβολογούμε όμως η συγκεκριμένη υπηρεσία υπάρχει εδώ και χρόνια στο εξωτερικό και την προσφέρουν ιδιωτικές εταιρίες. Προκειμένου να μην πίνουμε και οδηγούμε υπάρχει και αυτή η λύση, εκτός από την κλασική του ταξί.

Δεν μας διευκρίνισαν κάτι όμως: Το παραπάνω από αυτό που κάνει ένα ταξί ποιο είναι; πχ, να μας βάλουν και στο κρεβάτι μας και να μας σκεπάσουν;

Τι άλλο θα δουν ακόμη τα μάτια μας…

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις