ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κάντο με την καρδιά σου!!! Η Ελεωνόρα μας “τερμάτισε” στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας! #ELEONORAWINS

Κάντο με την καρδιά σου!!! Η Ελεωνόρα μας “τερμάτισε” στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας! #ELEONORAWINS

Ελισάβετ Τσάπου

«Ελισάβετ, την Κυριακή τρέχω παρέα με την Ελεωνόρα» ήταν το μήνυμα που έλαβα την Παρασκευή το βράδυ από τον Γιάννη.

Η αγάπη έχει πολλές μορφές. Ο Γιάννης Σκάντζος την έδειξε με μια εκκίνησή και έναν φοβερό τερματισμό.  Φωτογράφος στο επάγγελμα αλλά πάνω απ’ όλα πατέρας και συνάνθρωπος, έτρεξε στον ημιμαραθώνιο της Κυριακής με οδηγό του την Ελεωνόρα μας χαρίζοντας σε όλους τις πιο ωραίες εικόνες.

Με σεβασμό και αντλώντας δύναμη από την Ελεωνόρα μας, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Όταν θέλεις να βοηθήσεις κάποιον πρέπει να το κάνεις με την καρδιά σου. Δώσε τον καλύτερο σου εαυτό χωρίς να ζητήσεις ανταλλάγματα. Αυτό μάλλον σκέφτηκε η μικρή Ελεωνόρα και προσφέρθηκε να με βοηθήσει στην αυριανή μου δοκιμασία. Έτσι θα τρέξουμε παρέα στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας γιατί μόνος μου δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. Αφού θα έχουμε ως οδηγό το EleonoraWins είμαι σίγουρος ότι θα βγούμε νικητές.
Ευχαριστώ πολύ Ελεωνόρα #eleonorawins  #halfmarathonAthens#runtogether»

Την αγάπη μπορείς να την δείξεις με πολλούς τρόπους. Η Ελεωνόρα “τερμάτισε” στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας και κέρδισε για άλλη μια φορά, μόνο όπως εκείνη ξέρει!!! Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε στον αγώνα της Ελεωνόρας. Κάνε Like στην σελίδα της στο facebook EleonoraWins και πρόσφερε και εσύ με τον δικό σου τρόπο.

  • Διαβάστε ακόμα

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις